- OLED monitor topic
- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Milyen SSD-t vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Antigabo
üzenetére
Nem jól látod. Nekem teljesen angol a control panel.
. Nem tűnt el az opció, külön lett elérhető, akinek kell, az letöltheti az NV oldaláról, ntune néven.A Rivatuner egy tunerprogram, ami nem csak tuningra jó, hanem rengeteg másra is. Attól függően kell mennie, vagy nem, hogy mit akarsz használni benne. A monitorig és OSD opció miatt mennie kell a háttérben, de csak a tray-en lesz egy kis ikon, hogy fut. erőforrásigénye minimális. Ha ventiszabályzás miatt kell, akkor az univerzális szabályzáshoz kell, hogy fusson. Ha low level szabályzás van beállítva, akkor csak egyszer kell beállítani, és csak új driver telepítéskor kell újra. Tuningnál szintén.
Jobb is, hogy kivették az órajel állítást a driverből. Sz@rt sem ért. GF4Ti-nál még használható volt, de utána már csak több baj volt vele. Ha engedted a használatát, akkor lemondhattál néhány szűrőfunkció finomabb állításáról. Főleg, a 8800 szériánál, mert ott külön lehet a shader órajeleit állítani. A tuning opciókról a VGA gyártók gondoskodnak, a jobb márkák mindegyikének van saját tuner programjuk.
-
törölt tag
válasz
Steven21
üzenetére
A 169.21-es drivert próbáld meg, és a legújabb dx9 frissítést.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Seren1ty
üzenetére
Vedd ki a pipát a nem támogatott üzemmódok elrejtése elöl a monitor beállításoknál. (jobb klikk az asztalon, beállítások speciális monitor)
Vagy az nvidia vezérlőpultnál a felbontás módosítása menünél is tudod.
Ha végképp nem akarja, akkor a Refresh Lock nevű progit javaslom, az bármilyen felbontáshoz, bármilyen freki hozzá tud rendelni.Az én moncsim 1024-ben 200-at
De nekem elég csak az nvidia vezérlőpultot állítani, és megy rendesen. -
törölt tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Guru3D oldalon nincs valami buherált driver?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy talán azért, mert a 9800GTX alig gyorsabb mint a 8800GTS-512?
. Nem tűnt el az opció, külön lett elérhető, akinek kell, az letöltheti az NV oldaláról, ntune néven.
De nekem elég csak az nvidia vezérlőpultot állítani, és megy rendesen.