Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós kamerák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutyman
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szia !
- Start menű : Futtatás , beírod : regedit , megkeresed
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies]
És átírod a három értéket erre :
''ContextUIPolicy'' = dword:00000001
''CplGroupUIPolicy'' = dword:00000003
''TaskbarUIPolicy'' = dword:00000002
Utána megjelenik a klasszikus nézet . -
Seren1ty
tag
kétszer ment sry

-
Seren1ty
tag
Sziasztok, nem tudjátok miért tudok csak max 100hz-t beállitani a monitoromnak ? (batár állat, 1024-ben ilyen 160-akat tud) moncsi driver ok, forceware is, radeonnal ment.

-
(Kolombusz)
veterán
Hogy a faxba lehet visszaállitani a forcewaret a régi, klasszikus külsőre.
1 évig ATI-m volt.
Ebben az új külsőben még a hőmérsékletet sem mutatja a driver. -
kutyman
aktív tag
Sziasztok !
Van egy 7800 GS+ karim . Eddig a régi driverekkel rendesen felismerte a kari tipusát , az újakkal viszont nem [link]
Hogy lehetne visszacsalogatni a kari tipusát ?
A kártya hibátlanul működik az új driverekkel . -
-
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy letöröltem a régi drivert, feltettem a legújabbat, de uninstall után elszállt a net és most bárhogy próbálom visszaállítani, nem megy. Belépek a böngészőbe és egyből error, egyáltalán nem is tölt. Valszleg amiatt van, hogy feltesz valami szar Network Access Managert és az belepiszkál. Azt hittem, hogy ha felteszem az újat megjavul, de még mindig semmi. Valakinek van ötlete?
-
Veron
addikt
Sziasztok!
Van egy GeForce 7900GS (Gigabyte, Zalman hűtővel) videókártyám és a legújabb Forceware 163.76 -as driver van telepítve (WinXP SP2), és a játékok többségében olyat tapasztalok, hogy néha ugrál a kép, kihagy frameket (pl. megy egy katona a sarok felé, a következő képkockán már a katona a sarkon befordul). De ez a szépséghiba a régi driverrel is néha megmutatkozott.
Légyszi, ha tudtok akkor segítsetek!Köszi!
-
Henker2
addikt
Segitsetek please! 7900GTO-m van! Melyik új drivert érdemes felraknom hozzá? Jeleneg Guru3D-s driver van fent. Az új 13 gigás játék a Stranglehold egyfolytában kilépeget!
-
Dr. Romano
veterán
válasz
üzenetére
Hali!
Eszembe nem jutott még ott körülnézni, de most megnézem
Köszi!
Azonban így többnapos használat után kezdem megkedvelni ezt az újjat. Itt a profilokat sokkal egyszerűbben létre lehet hozni, mint az előzőnél.
Tehát csak elsőre volt nekem ilyesztő, kb úgy ahogy a Vista...
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Guru3D oldalon nincs valami buherált driver?
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Idáig az FW 93.71-et használtam és nem volt vele gondom. Azonban az UT3 demó nyávogott új driverért így feltettem a 163.71-et.
Nincs vele gondom, de ez a vezérlőpultos Controlpanel egyáltalán nem jön be. Hogyan tudnám a régi felületet visszacsalni (ami a jobbklikk az asztalon + beállítások + spec oldalon volt?)
Tehát kéne a régi kezelőfelület, mert ez nekem nagyon nem jön be
Nincs valami olyan megoldás mint az ATi-nál, hogy a régi kezelőfelület fenthagyásával csak a drivert teszem fel?
-
szasza_1
senior tag
A 163-as ForceWare-nál Vista alatt hogy lehet beállítani a TV képének méretét (széthúzni, balra-jobbra, fel-le igazítani)? XP alatt volt a régi, hagyományos beállítási lehetőség, ott ezt meg tudtam csinálni, de az nVidia Vezérlőpult-ban csak az elforgatás lehetőségét látom. Előre is köszi!
-
bozont
veterán
-
Beowulf
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítség kellene. Van egy GeForce 8600M GT videókártyám és arra szeretném ezt az új Béta Drivert és ha telepíteni akarom akkor ezt írja ki: [link]
Vista Ultimate van fent és ez egy Acer Aspire 5920G laptopról van szó.
Tud valaki esetleg ebbe segíteni nekem? Vagy hogy egyáltalán mi lehet a gyíkja?
Köszönöm!
-
Találkozott már vki olyan problémával h csak bizonyos driverekkel működik jól a tv-kimenet?
Nekem speciel Inno3D 7300GT 128MB DDR3-as karim van és csak a 93.71 és 94.24-es driverekkel jó a kép a tv-n, a többivel elbaxxa. Végigpróbálva az összes PAL és NTSC szabvány.
Már ott tartok h visszatérek ATI-ra de csak az NVIDIA szar driverei miatt. -
Sziasztok!
Muszáj feltenni a VGA-hoz kapott CD-ről a Drivert, vagy ha letöltök az NVIDIA oldaláról egy Drivert, az is elég? Mindkettő ForceWare?
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
1. Gugli [link]
2. Átköltözött másik oldalra, bizonyos okok miatt. [link]
És már elérhető a 163.44es beta driver(amit többek között a Bioshock-ra optimalizáltak) XG verziója is. Eddig, jól műxik, de sokat még nem játszottam vele, egyedül csak a Bioshock demoval. Viszont ezzel már nem fagyogat és lépeget ki, mint a 160.02-vel. A visszajelzések alapján nemcsak a Bioshock, hanem más játékok is gyorsultak.
mod.: Amúgy nagyon király ez a játék, és végre egy jól optimalizált darab.

[Szerkesztve] -
CSorBA
őstag
Hali! A 162.18 as driverben, hogykell klasszikus nézetre váltani? Hogy menthetek több színprofilt?
-
csabicsepp
aktív tag
kipróbáltam én is a 162.18 whql drivert, de sajna nem müxik vele rendesen az 1440x900 felbontás. Kilóg a bal szélen...
-
gabi133
aktív tag
Én is szívesen megtenném, de messze van ahol vettem, így nem olyan egyszerű garanciáztatni és próbálgatni.
Azért kíváncsi lennék, hogy egy esetleges ''fizikai'' sérülés miatt lehet-e ilyen probléma.
Valamit nem kell a BIOS-ban beállítani? Vagy én már télleg nem tudom...
Még monitorra gyanakodtam, de ha eddig bírta arégi kártyával, akkor most is bírnia kellene. -
gabi133
aktív tag
-
gabi133
aktív tag
Direct X frissítve. Hiba továbbra is fenn áll.
Megpróbálom még amit mondasz.
Ez nem lehet hardveres hiba igaz, mert a Shader-t ha bekapcsolom azt bírja gond nélkül.
Vagy valami akadna? Vagy kevés valamelyik alkatrész?
Az nem lehet, hogy az ATI chipset miatt van? (Mármint az alaplapi.)
[Szerkesztve] -
gabi133
aktív tag
Win újratelepítés megvolt! A hiba továbbra is fenn áll!
Ezeket próbáltam:
160.03
162.18
93.71
97.78
és a kártyához kapott drivert. (Annak nemtom a verzió számát, de 2006os)
Még Direct X-et megpróbálom, hátha az a gond.
Ja és NFS Most Wantednél is ugyanúgy rossz a kép, ha élsímitást rakok rá. -
gabi133
aktív tag
Na akkor ide is beírom.
Olyan driver kellene nekem Windows XPre ami alatt a játékokban megfelelően működik az élsimítás funkció. Galaxy 7600GS 256mb/128bit DDR3 Zalman VGA-m van.
Hogy pontosítsak: Lineage2-ben ha élsímitást alkalmazok, akkor zöld csíkos lesz a kép. -
frizso
senior tag
Szasz mindenki!
Noti go7600-os karihoz tud valaki driver frissítést?
Aki tud az linkelje már be nekem
mod: Xp-s driver kellene
Köcce
[Szerkesztve] -
Zebra
csendes tag
Olvastam, hogy kiadta az NVidia az új VHQL-es drivereket, gondoltam kipróbálom, milyen.
6600 GT-hez a 162.18-ast lehet letölteni, telepítés után még le KELLETT tölteni tőlük az NVTune-t, ahhoz, hogy lássam a kártya hőmérsékletét. És ez csak plussz 42 MB-ba került. De ami a legjobb: órajelek 2D-ben: 300/501, 3D-ben:500/450.
Ráadásul még a vezérlőpult sem lett szimpatikusabb, olyan bonyolultnak látszik, én meg utálom az ilyet. Párnap, és visszakerül egy régebbi driver!
-
BullRider
csendes tag
ezek a Beta driverek jól működnek nem instabilok?
meg a 162-új driver-t megéri leszedni?
[Szerkesztve] -
ktomek
aktív tag
Hali!
Az új Forceware driverek control paneljéből kifelejtették azt az opciót, amivel klón módban, a TV-n megjelenő képet lehetne nyújtani. (a régebbiekkel még szépen meg lehetett csinálni) Vagy csak én nem találom? Így elég idegesítő, hogy nekem kb. másfél centi ''nem kívánt keret'' van a megjelenített kép körül. Mintha kisebb lenne a TV-m képernyője. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Tipp?
kösz -
RiddleR
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy hogyan lehet ezzel a nyomorék forceware-el LCDTV-t használni? Nem szapultam sose sem ATI-t sem Nvidia-t, de most az összes nvidia programozót felemlegettem.
A szitu az, hogy a 2nd DVI-ra kötöm a TV-t és simán nem állíthatok neki rendes felbontást, hanem csak customban lehetne létrehozni, de ott meg vagy nem engedi használni a beállított felbontást vagy automatikusan átírja az egyik értéket vagy csak simán torz a kép. (ATI-nál simán beállítottam, hogy 1366x768 és annyi volt, kihúztam az ablakot oda és ment minden)
Használja egyáltalán valaki így. És ha igen, akkor milyen úton módon?
Előre is kösz. -
westlake
félisten
GeForce 6, 7, and 8 series BETA driver
162.18_WinXP_Official_Beta [link]
162.22_Vista_Official_Beta.exe [link]
162.22_Vista_64bit_Official_Beta.exe [link]
GeForce 8 series BETA driver for World in Conflict BETA release
163.11_Vista_Official_Beta.exe [link]
163.11_Vista_64bit_Official_Beta.exe [link]
enjoy
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Az mitől lehet ,hogy ezt írja ki az ''új'' Forceware (94.24) mikor fel akarom telepíteni?!
Nem talált olyan illesztőprogramot amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel.....
-
Tivi32
aktív tag
Nem tudnátok nekem belinkelni egy friss ForceWare - t a GainWard 7900GTX videokarimhoz?
Jah és stabil gyors drivert szeretnék!
Sürgös lenne!
Előre is köszi! -
csutkaa
senior tag
160.04-es ForceWare-ról mi a véleményetek??

vistat használok és 7900gt-ém van -
uploader
csendes tag
Időközben találtam egy működő forceware-t asus honlapján ami a 97.46 névre hallgat.

-
uploader
csendes tag
sziasztok!
Az a problémám, hogy eddig még nem találtam tökéletes drivert Vista 64bithez. A régebbiek(pl.:100.65) telepítésénél kikapcsol a monitor egyszerűen, és csak csökkentett módban jön vissza a kép. A legújabb forcewarek esetében meg az a baj, hogy maximum 1024*768 febontást engedélyez.(pl.:158.24). Videókártyám Asus 7600GT. Forceware nélkül Vista alapdriverrel megy az 1280*1024.
Valami ötlet? -
bozont
veterán
-
bozont
veterán
-
Spyx
tag
Hi allz.
GeForce Go 7400 -am van egy laptopban. Windows Vista 64-bit alá milyen driver van? Nem nagyon akarok játszani, de azért a gyári winfos nagyon gyengusz.
Az nvidiatól letöltött series 7-nél lévő vista 64-bit driver nem települ fel, mert azt mondja rá a rendszer hogy 32-bites a teleptő. -
herrober
tag
Na..
Tegnap ápdét volt a 160.03 -ra... / Extreme-G
Teljesen hibátlan, és gyorsnak tűnik....
És ezis megy a 7 -es sorozattal ...ÁÁÁÁÁÁÁ
Hülyék ezek az Nvidiánál.... -
chungee
addikt
6800LE-hez tudtok ajánlani egy jó drivert? Hallom vannak ilyen buherált driverek, mit érnek azok?
-
zoltanz
nagyúr
bozont
''
Omega, NGO, XTreme-G meg nemtudom még mik vannak. Miben másak az alap nv féle drivertől, gyorsabbak-e, tényleg szebb képet adnak, stabilitás, megbízahtóság meg még nemtutom.
''
Az Omega nyujtja a legjobb képminőséget és sebességben is ugynaz mint a gyári nv, de ezek elmaradva következnek, de he nem a legújabb SLI stb. 8 -as szérit szeretnéd kihasználni akkor ezaz. NGO, XTrame-G nem nagyon ismertek nálam újraindulást eredményez pl. Van még az ASUS, MSI gyártók által kiadott meghajtó ezek mindjuk stabilak és gondolom tényleg tesztelve is vannak, ezek tartják is a lépést a kiadott nv forceware -okhoz képest. De a legjobb ha Vista -t használsz mert ha kicsit szétnézel a post -ok között látni fogod nagyon dícsérik a beépített meghajtóját. -
bozont
veterán
válasz
Szuperzacskó
üzenetére
Azt hogy a 7900GTO-hoz melyik a legjobb nem tudom, de olvasgattam ennek a 160.02-nek a topicját és elég jókat írnak róla, meg most volt ott az oldalon egy összehasonlító teszt a driver verziókról, ott is ez került ki győztesen a 165.01-el egyetemben.
A 158.16 nekem bevállt, de feldobtam ez a 160-ast és és nagyon megdobta a gépet. Ez adja eddig a legszebb, legélesebb képet, nincs most sok játék a gépen de a Colin DIRT-ön sebességben is dobott, sztem nem is kicsit
Eddig olyan ''épphogy folyamatos'' volt, most meg száguldott rendesen. Asszem marad egyelőre, majd meglátjuk milyen.
BF2-höz nemtudok mit mondani, lehet az a rendszerinstall megoldja. Nálam a Lost planet nem akar elindulni sajnos
herrober
Nincsmit, én a CS:S-t sehogy sem bírtam rávenni, hogy 85Hz-en frissítsen 75 helyett, reflock-al nem akart elindulni, kellett egy másik alternatíva, aztán szerencsésen rátaláltam erre a kis progira.
[Szerkesztve] -
Szuperzacskó
csendes tag
Az ötletet én is támogatom, de akkor már mind2 karival (Nv és ATI-val) teszteljenek.
Amúgy vki kipróbálta már a XTreme-G 160.02 XP 32bit drivert? Nekem ez van fent, de BF 2 nem megy vele, de ez lehet az XP hibája, amúgy is ráférne a gépre egy Format C.
Azért az Nv-től szép, h elfelejti a ''régi motorosokat'', akik még a 6-os és a 7-es szériából használ kártyát. Csak a 8as szériával foglalkozik.
Amúgy tényleg jó ez a 158.16-os driver? 7900 GTO-hoz meik a ''legjobb'' driver?
A választ előre is THX!
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
Nemtudom ez mennyire megvalósítható, vagy macerás, de lehetne itt a PH-n egy teszt a különböző moddolt driverekről,csak az ismertebbekből, mint pl. Omega, NGO, XTreme-G meg nemtudom még mik vannak. Miben másak az alap nv féle drivertől, gyorsabbak-e, tényleg szebb képet adnak, stabilitás, megbízahtóság meg még nemtutom.
-
bozont
veterán
válasz
herrober
üzenetére
Akkor már ketten vagyunk.
Valaki még egy 6600-al is próbálta és jól megy neki, szóval jó kis driver ez.
Amúgy nekem is voltak gondjaim a refreshlock-al, ezt a problémát a refreshforce oldotta meg. Hasonló mint a reflock, de nem kell folyamatosan futni a proginak, csak egyszer kell beállítani a frissítési beállításokat aztán minden okés. Legalább is nálam most megy minden rendesen.
[Szerkesztve] -
herrober
tag
És ezek szerint nem csak a 8-as szériához jó.......
-
herrober
tag
Hi!
Én pont tegnap este teszteltem ezt a drivert (config az adatimnál), és pozitív a dolog.
Pl. TDU - ban nincsnenek texturaparák (nem kell ALT+TAB kombó), és nem is lépeget ki.
Kicsit talán tényleg gyorsabb minden + ''élesebb'', mint eddíg volt, + a HDR-t is jobban viseli (na persze nincs 100+ FPS így se
)
Viszont megint szop*t a refresh lock kérdés, riva tunerrel erőltetem, de sehogyse akar 100HZ-n csapatni a cucc...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ati-nál ezt alapból tudta a driver tökéletesen....... -
CoolMan
MODERÁTOR
Erre én is kiváncsi lennék........

-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Tesztelte már valaki az új drivert XP alatt?!!Érdemes letölteni?!
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Akinek XP-je van, az örülhet: kijött a 160.03-as ForceWare XP-re (Igaz, csak a Guru3D-n): [link]
-
bozont
veterán
A legtöbben istenítik a XTreme-G 158.16 xp 32bit drivert, kis fps emelkedés és szebb, élesebb textúrák meg színek. Asszem én is kipróbálom, bár előbb nem ártana egy rendszer install, már nagyon rosszalkodik a win, kicsit sokat ''szemeteltem'' mostanábam

Még annyi, páran mondták, hogy a klasszikus control panel-nél néha gondok vannak. Monduk én nem használom sokat, szóval nekem mind1.
Esetleg azért valaki próbálta már valamelyik 7600-os kártyával? -
-
Csapi007
veterán
Hello
Megéri feltenni XP-re az új 158.22-es drivert 7000-es kártyák alá? -
alexadh
tag
Sziasztok ...gondjaim vannak mostanában a nvidia forcewarevel..6600gtm van...Sims 2 kifagy a 91.xx driverrel..feltettem az ujabbat a 93.xx és azzal is(whql mind).Vissza tettem egy régebbit(84.37) azzal semmi gond nem volt ment szépen...de akkor meg a stalker nem ment(texturahibák meg az égbolt mosott volt).Most nem tudom melyiket tegyem fel hogy minden rendeben legyen...Utánna olvastam sok helyen a sims2 másoknak is összeakadt a nvidia forcewarel...Meg láttam sokaknak bajuk van a 9x.xx verziókkal..nekem eddig semmi gond nem volt..Most jelenleg a 81.98 teszem fel(a bnőm nyaggat a sims miatt).. a stalkert meg pihentetem addig
. -
bozont
veterán
Végre kijön egy xp-s driver(158.22), mikor leakarnám tölteni, kiderül hogy csak a 8as szériához jó.

Remélem azér gondolnak még azokra is akiknek régebbi nvidia kártyájuk van.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Egy órája tettem fel, de az már most látszik hogy stabilabb, mint a beta volt. A Stalker-ben állandóan kivágott a desktop-ra, de ezzel már egy óráig tudtam úgy játszani, hogy nem lépett ki. Amúgy 7800GTX-em van.
És végre van 1280x800-as felbontás, aminek a hiánya nem tetszett, mert az 1680x1050-es felbontás túl sok már a kártyámnak Stalker-ben...
-
A tegnap kijött 158.18 Vista WHQL drivert próbálta már valaki?
Főleg 6600gt tulajok tapasztalata érdekelne, hogy kinek melyik driver vált be
Thx. -
bigskull
tag
Üdv, kérlek segítsetek!
4 hónapja vettem egy AGP-s MSi 7600 GS-t 256 ddr stb, istenien ment a gépemben (sempron 2800+ stb -> ha fontos akkor adatlapon megtudjátok nézni, hogy mien gépbe raktam be)
Tehát a gép csodásan ment, miután egy hete új winyó miatt rendszert telepítettem, feldobtam sorrendben a dolgaimat (minimum 40 op-ot telepítettem hasonló kondícióban megjegyzem stabilan mentek mindig)
a mostaninál azomban történt valami, mire felküzdöttem mindent és filmet szerettem volna nézni a médiaplayer iszonyat belassult bedarálta a gépet kilépni nagyon lassan akadozó egérrel lehet, még olyan is van hogy a feladatkezelő 100% megy pedig semmi nem fut egy totalcommanderen kívül. próbáltam egy nagyon egyszerű de atombiztos mplayer névre halgató kis progit, ott a hangot nyomta, de kép semmi, egy underground 1 et indítottam gyorsan hamar az megy.
Gondoltam újra teszem, hátha az xp a hibás... újratettem és kiváncsiságból indítottam egy filmet az új szűz rendszerren, volt amit kodek hiányába nem, de volt amit csodálatosan játszott... gondoltam tök jó akkor telepítek megin.
Óvatosságból lépésenként mindig ránéztem a filmre bármit is raktam fel. ki is bukott a dolog, mert amint feltettem a 7600 gs driverét nem volt jó.
eddig a cd-n lévő drivert használtam ezért kipróbáltam a legújabb nvidia drivert, azzal ugyan ez a hiba.
Szerintetek mi a hiba? Még annyit, hogy az nforcedriverek közül én nem tettem fel aGART ot, gondoltam utánna nézek, látom valami grafikus dolog, okozhat hibát a hiány? Más ötlet?
Kérlek Segítsetek nekem, köszönöm előre is...

-
twollah
nagyúr
En az utolso hivatalos drivert ajanlanam (v93.71) [link].
De van par oldal ahonna kulonbozo hackelt, ''optimalizalt'' verziokat is le lehet szedni.
Pl.: [link], [link].
Van meg vagy egy ''millionyi'' talalat Forceware optimized ugyben [link].
Lehet valogatni.
Amugy meg Google ([link] a baratod!
[Szerkesztve] -
Henker2
addikt
7900GTO-m van. Ehhez a karihoz melyik a legjobb forceware, driver szerintetek? Segitsetek!
-
Kötelező
senior tag
Sziasztok!
Fent van ez a ForceWare: 97.46_forceware_winvista_x86_international_whql.exe
Az a gond hogy hiába teszem fel a CoolBitset nem lesz benne az Nvidia Control Panelben nagyon roszz ez az új Control Panel,nem lehet valahogy a régebbi Control Panelt viszzatenni?
Vagy van ötletetek hogyan tudnám tuningolni a VGA-m Vista-bol?

VGA-m: Geforce 6800(sima) AGP 128/256
[Szerkesztve] -
finest
addikt
A 93.71-es driverben hogyan lehet fixálni a képfrissítési frekiket? Régebben volt egy olyan, h manuális beállítás, de most ezt nem találom. ELő lehet még varázsolni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Asus RTX 3060 OC 12GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- ASUS GeForce RTX 2070 SUPER OC 8GB GDDR6 256Bit
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

baj tuti nem lesz belole...

Szerintem próbáld ki te is nem fogod megbánni.
Eddig olyan ''épphogy folyamatos'' volt, most meg száguldott rendesen. Asszem marad egyelőre, majd meglátjuk milyen.

(#511)

a mostaninál azomban történt valami, mire felküzdöttem mindent és filmet szerettem volna nézni a médiaplayer iszonyat belassult bedarálta a gépet kilépni nagyon lassan akadozó egérrel lehet, még olyan is van hogy a feladatkezelő 100% megy pedig semmi nem fut egy totalcommanderen kívül. próbáltam egy nagyon egyszerű de atombiztos mplayer névre halgató kis progit, ott a hangot nyomta, de kép semmi, egy underground 1 et indítottam gyorsan hamar az megy.