Új hozzászólás Aktív témák

• liszi70

nagyúr

válasz Kékes525 #3711 üzenetére

Kipróbáltam és használtam egy ideig ezt az UWP Foobart. Majdnem ugyanaz mint a telepített, de apró problémák előfordultak vele, úgyhogy inkább visszaálltam a telepítettre. Részletesebben:
    -Amikor egy fájlt társítani akarunk hozzá, akkor a programot értelemszerűen a WindowsApps mappából tudjuk betallózni, amihez ugye alapból nem férhetünk hozzá, így először jogosultságot kell szerezni a mappához. Ez plusz idő és energia (nekem utána kellett nézni, hogy is kell ezt kivitelezni), igaz, csak egyszer kell megcsinálni.
    -Nem jelenik meg minden társításhoz szükséges felületen alapból, tehát a telepítetthez képest hiányosnak érzem a rendszerbe integrálódását. Egyfajta átmenetet képez a telepített és a portable között.
    -A .cue fájlok ikonja nem a speciális cue-ikon, hanem egy általános foobar-arc. Ez lehet, hogy más fájlokkal is előfordul amik alapból nincsenek benne az alapértelmezett fájltársításokban, és utólag kell társítani. Nálam a cue esetén jött elő.

Ezek apróságok, de mivel egyetlen előnnyel sem találkoztam, így ezek a kis negatívumok is elég okot szolgáltatnak, hogy ne az appot használjam. :)

(Mindez persze az én win10 rendszeremen érvényes, nem biztos, hogy mindenkinél ugyanígy előjön, mert mint tudjuk a windowsnak lelke van. :D )

Új hozzászólás Aktív témák