- Philips LCD és LED TV-k
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kékes525 #3711 üzenetére
Kipróbáltam és használtam egy ideig ezt az UWP Foobart. Majdnem ugyanaz mint a telepített, de apró problémák előfordultak vele, úgyhogy inkább visszaálltam a telepítettre. Részletesebben:
-Amikor egy fájlt társítani akarunk hozzá, akkor a programot értelemszerűen a WindowsApps mappából tudjuk betallózni, amihez ugye alapból nem férhetünk hozzá, így először jogosultságot kell szerezni a mappához. Ez plusz idő és energia (nekem utána kellett nézni, hogy is kell ezt kivitelezni), igaz, csak egyszer kell megcsinálni.
-Nem jelenik meg minden társításhoz szükséges felületen alapból, tehát a telepítetthez képest hiányosnak érzem a rendszerbe integrálódását. Egyfajta átmenetet képez a telepített és a portable között.
-A .cue fájlok ikonja nem a speciális cue-ikon, hanem egy általános foobar-arc. Ez lehet, hogy más fájlokkal is előfordul amik alapból nincsenek benne az alapértelmezett fájltársításokban, és utólag kell társítani. Nálam a cue esetén jött elő.Ezek apróságok, de mivel egyetlen előnnyel sem találkoztam, így ezek a kis negatívumok is elég okot szolgáltatnak, hogy ne az appot használjam.
(Mindez persze az én win10 rendszeremen érvényes, nem biztos, hogy mindenkinél ugyanígy előjön, mert mint tudjuk a windowsnak lelke van.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Oneplus Nord 5G
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged