Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
ahogyan kapcs-ford is mondta, reset után várni kell vele jó sokat, mire újra normálisan beindul. Utánna meg kell neki egy ''reboot'', a gépnek nem kötelező.
egyetlen egyszer reset-eltem a FON-t, akkor kb. 5 perc volt, mire normálisan elindult, és akkor sem szórta még a netet, kellett neki egy kikapcs
a gépen meg csak újra rákerestettem a wlan eszközökre (azért szeretem az új sw-t, amit az asus adott a notihoz, mert minden keresés megkezdése elött kitörli a listát).
Az én Gaim-es problémámra valakinek valami ötlete? Lehet, hogy csak valami beállítás a Gaim-be, hogy csak azzal a hálóval működik, amivel először elindítottam és bekonfigoltam a fiókokat? A poén, hogy a cégben sem megy mindig a wlan hálón...
Hogy is van most a megosztásnál?
A publikos wlan hálót csak a FON tagok használhatják, vagy bárki ''jötment''?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby rádiós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Még a saját divíziójának sem kegyelmez a Samsung
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi