- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gattodire
csendes tag
Ennyire azért nem vagyok balek
Végül + 2 restart után működik. Regisztráltam, van két meghívóm ha érdekel valakit.
Ahogy már írtam, usb wlan adaptert vettem. Topcom márkájú (nem hallottam még róla)
Egy vateras boltban 3500 ft-ért lehet kapni, számlával, bontatlan dobozban. Ennyiért nem láttam hasonlót. -
Rommel6600
őstag
Nem tudom, de nem is érkekel
ugyanis:
Én kikapartam magamnak a gesztenyémet (és itt jön a képbe hogy ha mindenki ír nekik legalább egy pár sort, lehet már rég megoldották volna. Elhiszem hogy másképp állnak a dologhoz ha 1, 2, 3 vagy 5 levelet kapnak az ügyben mintha 50et...), a többi akinek szintén ilyen problémája van és nem írt nekik vagy még a topicomba a fórumon sem - az esetleg: így járt, nem fogom tudni sajnálni
ne vedd személyeskedésnek
[Szerkesztve] -
repetix
csendes tag
ha behívom a prov.chello.hu oldalt, a következőt látom
ha itt belépek, akkor látom az aktuális informaciókat /Users/Peter/Desktop/Picture 2.png
ahol aztán két választásom van. ha a yes-t klikkelem, eljutok a harmadik oldalra: /Users/Peter/Desktop/Picture 3.png
ha pedig a no-t, akkor akkor vissza a legelejére...
[Szerkesztve] -
repetix
csendes tag
elvileg a prov.chello.hu oldalra erkezik az ember egybol, ha uj kutyut dug az ethernet kabel vegere, legyen az szamitogep, vagy router. de en sajna nem jutok el odaig sem, talan azert, mert a la fonera pedig a wifi.fon.com-ra jelentkezne be elsokent... viszont sem a la fonera modemen, sem a laptopomon nem lehet klonozni a mac addresst. hm.
a prov.chello.hu viszont automatikusan erzekeli a mac addresst, nem lehet csak ugy beirni neki barmit... -
Rick4
félisten
tehát hiába dugod rá fonerát, nem megy
ennek ellenére én rádugtam a fonerát, és ment, mint az atom, tehát vagy velem kivételeznek, vagy te beszélt böszmeségeket... de bárki hozta ide a gépét, rádugtam, ment. sosem kérdezte senki a mac címet, főleg, hogy a modemnek van usb kimenete is. azt is rádugom, még hálókari sincs a gépben, ésrekes, mégis megy. 2 év alatt legalább 50 gép volt rádugva. a tékábelnél ez senkit sem érdekel, a kábelmodemnek van mac címe, ennyi...
-
Rommel6600
őstag
''hiába dugod rá fonerát, nem megy mert nem az a MAC van regisztrálva szolgáltatónál''
Aha, de azt csak azt a címet a szolgálatódnál át is lehet lehet állítani (asszem chellonál prov.akármi), vagy átállíttatni. Egyszerűen be kell szólni hogy hálókártyát cseréltél és diktáld be a mac címet. Az én szolgáltatómnál (TvNetWork) legalábbis így megy, ott ahol nem pppoe-t (az adsl-től jól ismert betárcsázós marhulás) használnak.
Szóval szerintem van megoldás, nem feltétlen kell router! -
wdtwrd
tag
Puff neki, azt hiszem ezt a két fényérzékelő (i)diódát az orrom felett le kell cserélni valami újabb modellre...
Rommel6600: ha még nemkéső, kérlek bocsáss meg
róland: te se gondolj rólam nagyon rosszakat, csak a jó szándék vezérelt (s mint tudjuk a pokolba vezető út is...) -
ngabor2
nagyúr
PoE (power over ethernet) rulez
mondjuk nekem 60cm-re van a konnektortól a cucc, de minden megoldható.
ha nincs PoE adapter, házilag is lehet csinálni: egyik vezeték a kék-kék/fehér párra, másik a barna-barna-fehérre, polaritásra ügyelve, és már mehet is. ha egyszer a 4 érpárból csak 2 van netre használva... és ekkor csak a 9VDC-t kell odavinni, egy olyan vezetéken, amit úgyis kihúznál. 10-15m-ig üzembiztos.
(ugyanitt PoE adapter eladó)
-
kapcs-ford
őstag
-
wdtwrd
tag
-
AdamNorthWes
tag
Érdekes...
Nálam: kábelmodem > ''mezei'' 4 portos router > La Fonera >>> Laptop
A laptopról Wifin keresztül elérem a La Fonera és a kábeles router konfig felületét is...
Ez nálam is így van csak visszafelé nem műkszik tehát az asztali pc-vel nem érem el a Fonera konfig felületét se a laptopot! -
ngabor2
nagyúr
-
shev7
veterán
nincs meg foneram, ha lesz tobbet tudok mondani, de szerintem meg kene tudni nezni a maccimet (legalabbis remelem) ha az megvan, akkor szolni a szolgaltatonak, hogy vettel egy uj gepet, amiben uj halokartya van, regisztraljak mar be az uj cimet.
Kapcs-forddal egyetertek abban, hogy penzt kert a meghivoert, mert ha fizetni kell erte, akkor nem kerek ''joleszazmajdvalamire'' alapon, hanem tenyleg csak akkor kerek ha hasznalom is.
Szoval ha megjon a routerem, es a barataimat is ellattam ilyen routerrel, es persze kitart addig a meghivosdi, akkor szivesen meghivok barkit. De arra varni kell par hetet... -
kapcs-ford
őstag
Jó magyar szokás szerint ha ingyen lenne akkor az is kérne meghívót már akinek van vagy aki nem is aktiválná és ha nincs aktiválva akkor a meghívó küldője nem kap több meghívót! Mellesleg ha aktiválod a router-t akkor azzal a 3 meghívóval ami jár hozzá azt csinálsz amit akarsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest