Hirdetés
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- IFA 2025: SSD-vel kombinált mini portreplikátor a Sharge-tól
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gattodire
csendes tag
Ennyire azért nem vagyok balek
Végül + 2 restart után működik. Regisztráltam, van két meghívóm ha érdekel valakit.
Ahogy már írtam, usb wlan adaptert vettem. Topcom márkájú (nem hallottam még róla)
Egy vateras boltban 3500 ft-ért lehet kapni, számlával, bontatlan dobozban. Ennyiért nem láttam hasonlót. -
gattodire
csendes tag
Az invitelnek hála, két után van net, vettem usb wlan adaptert, regisztrálnám magam.
DE
A gép csak a privát hálózatot látja, a public Fon AP- t nem. Modem és fon router ujraindítás megvolt többször is, fon ap továbbra sem látható.
A manualt nagyjából végigzörgettem, de ilyen helyzetre: adsl modem+fon router, dinamikus ip címmel, nem láttam megoldást.(Írták hogy előfordul, és további beállításokat kell ''eszközölnöm'', de béna vagyok, nem találtam meg a megoldást). (itt a fórumban sem)
Szóval segítséget kérnék!!! -
gattodire
csendes tag
ÁÁÁ Megőrülök!!
Több mint két hétig tartott Invitelnek megjavítani az adsl-met.(pedig segítőkészek voltak) Közben rendeltem, usb wlan adaptert, ahhoz is csak holnap jutok hozzá. Még jó hogy nem csúsztam ki az időből. -
gattodire
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Megjött a router! Igaz már tegnap, csak a szomszéd felejtett el szólni, hogy átvette.
Kb 600 hsz, és a technika tanulmányozása után arra jutottam, kell vennem egy vezetékes routert is, ha használni akarom mindkét gépet.
Nem túl jó hír, de milyet ajánlotok? -
gattodire
csendes tag
Ez a 3k probléma engem hidegen hagy. Nyilván jobban örülök, ha valaki ingyen hozzámvágja, mint én a barátaimhoz, de én találtam rá először a baráti körből. 3k-s pech. Túlélem
Így is bőven megéri, ha valóban használni akarod. -
gattodire
csendes tag
kapcs-fordnak hála úton van a routerem. Addig is elkezdem feldolgozni a topikot.
Kerüljük a hülye kérdéseket..
Hintem az igét itt a váci ismerősök között, és a mobilos fórumunkon is.
(Egyébként erős a gyanúm, nem is annyira a vezetékes internetszolgáltatóknál pattan majd el a húr, inkább a mobilszolgáltatóknál (majd). A PDA-skype combóval telefonáló userek látványa megviseli majd a szolgálatók CEO-it) -
gattodire
csendes tag
Hello kapcs-ford!
Csak megerősítésként írok, tényleg te vagy e! -
gattodire
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő, reménybeli fonerás vagyok, ha nagy hülyeségnek tűnik a kérdés.
Ha 3kért megveszem a meghívót, akkor ingyen kapom a routert vagy ezen kívül még fizetnem kell azt a bizonyos 30$-árt?
(A többi feltétel világos, csak ez nem egyértelmű)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest