Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChipKng
aktív tag
Na sziasztok!
Sikerult vegig elolvasnom az egesz topic-ot.
(igen, egy valag idom rament) Eleg sok infot sukerult begyujtenem, vegignyalaznom, betanulnom. Lehet erdemes lenne egy #1 hozzaszolasba begyujteni a fontosabb infokat, mert akad beloluk sok, tovabba en sem tettem volna fel korabban azt a kerdest hogy miert villog a kifutoplaya, mert mar korabban tobbszor is leirtak az okat. 
Mivel szert tettem egy Saitek Yoke-ra ezert most ujra kell tanulgatnom az iranyitast, mi tobb most rudder nelkul elegge ugy erzem, hogy meg vagyok love.
Nem arulja valaki a rudder pedaljat vagy esetleg vmi baromiolcso kormany+pedal megoldast?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Raspberry Pi
- Filmvilág
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(igen, egy valag idom rament) Eleg sok infot sukerult begyujtenem, vegignyalaznom, betanulnom. Lehet erdemes lenne egy #1 hozzaszolasba begyujteni a fontosabb infokat, mert akad beloluk sok, tovabba en sem tettem volna fel korabban azt a kerdest hogy miert villog a kifutoplaya, mert mar korabban tobbszor is leirtak az okat.