- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Aerosoft csak FSXre van és annál még a wilco is jobban ki van dolgozva. Már az alap wilco is jobb, az evolution gondolom meg sokkal jobb, bár azt nyílván még nem próbáltam, de, ami késik az nem múlik.

Ha használtál volna már iFly 737NG-t, akkor nem kérdőjeleznéd meg, hogy jó lesz e.
Nincs utastér FS9 alatt (azt hiszem azért mert elérték a polygonkorlátot a VCvel), FSX alatt nem tudom lesz e. Sokkal részletesebben van leszimulálva, mint a régi 737es PMDG, nyílván az NGX is részletesebb lesz, ellenben rohadt drága. iFlyból a 600-700-800-900-BBJ-BBJ2-BBJ3 együtt $54.95, PMDGből meg úgytűnik a BBJ nélkül lesz $90, azért az nem mindegy. Ki a harmadik, aki ígért? Ariane? Az már rég elérhető, ellenben egy rakás fos, nincs paint kit, a festésekért fizetni kell, a support szar és drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciácal
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nincs utastér FS9 alatt (azt hiszem azért mert elérték a polygonkorlátot a VCvel), FSX alatt nem tudom lesz e. Sokkal részletesebben van leszimulálva, mint a régi 737es PMDG, nyílván az NGX is részletesebb lesz, ellenben rohadt drága. iFlyból a 600-700-800-900-BBJ-BBJ2-BBJ3 együtt $54.95, PMDGből meg úgytűnik a BBJ nélkül lesz $90, azért az nem mindegy. Ki a harmadik, aki ígért? Ariane? Az már rég elérhető, ellenben egy rakás fos, nincs paint kit, a festésekért fizetni kell, a support szar és drága.