Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
AirBooms
üzenetére
Voltaképpen nincs gond a 775-tel, Kb. olyan szerencsés 9550-em van most mint neked volt, szépen megy léggel 3.8-on kicsi fesszel. A lapom XFX 780i, a 4 giga ram is megvan, ugyan csak ddr2, de "jófajta" így bírja a húzást. Táp Mushkin, így az is rendben van. Kártya GTX260 black, ez elég kb, jól is megy most az FSX, de azért szeretnék jobbat.

Az autóval nemcsak te szívtál, habár az enyém pont a konkurrens márka.
de nálam úgy történt a dolog, hogy egyszer csak kerregést meg diszkrét csörömpölést véltem hallani a motortérből.
Átvizsgálás során kiderült,hogy az összes feszítögörgő kuka, ékszíj szintén, a két első futóműszilentnek annyi,(típushiba) lengőkart se ártana már cserélni,mert az egyik gömbfej lóg, amúgy féktárcsákat és betéteket sem. Olajat meg szűrőket pedig egyértelmű,hogy kell.. A jó kis útjainknak köszönhetően mind a négy lengéscsillapító is cserés, vagy felújítandó, amit nem kívántam,tehát csere. Kezdtem örülni :S Éppen megrendeltem ezeket, amikor talán két napra erre a stresszre úgy gondoltam, kipróbálom a klímát, hátha fel kell azt is tölteni. Ezt a próbálkozásomat iszonyú csörömpölés és visítás díjazta, ami után kiderült, hogy minden alkatrész összetört a kompresszor belsejében, ami csak van benne. Na itt volt az i7 i-jén a pont, hogy nem lesz..
Szerencsére nem rohadtam le sehol, ment a szerencsétlen jószág tovább, de a szerelő haverom tépte a haját,hogy hogy tudtam így leélni az autót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Dell Optiplex 3070 TWR i5-9400, 8GB, 256GB, WIN11
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest