Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AirBooms

addikt

válasz Gizmo94 #5110 üzenetére

Hát mint említettem, nem tudom, FSX-re mi kell, csak azt tudom, hogy az i7-et is meg lehet vele borítani. FS9-re nagyon is elég a hardvered!

Szerencsére én sem az út szélén robbantam le, hanem pár kilométerre a megérkezés előtt történt az egész, s már lendületből elgurultam anyámékig. Csak ugye jött a húsvét, s nem tudtam alkatrészt szerezni, de közben szétszedtem az egészet. Így az egész javítási költség (mivel én csináltam majdnem mindent) kb. 15k volt, s ebben már benne van a futár is. Ha szervizbe viszem, nem állunk meg ötven alatt, sőt, valószínű tréler is kellett volna, ami szintén többször 10k lett volna... Szóval nekem csak az egyhelyben tétlenül várakozás hergelte az idegeimet, a többit szerencsésen úsztam meg...

(#5109) v!ct0y : igazából nincs ötletem, de mintha lett volna már arról több fórumon is szó, hogy az FS9 nem kezeli (vagy nem szereti) a CF-et, illetve a több GPU-s VGA-akat. Tehát lehet, hogy hiába raksz össze két 512 megás 4850-et, nem fog megoldódni ez a problémád, pláne az újabb driverekel. De ez csak egy tipp, lehet, hogy mindjárt lehurrog egy hozzáértőbb, hogy rosszul tudom (jogosan!).
    Amúgy melyik drivert használod?
    Fatal itt a nagy ATI és ATI driverguru! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák