Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
és akkor jön az FS Global 2010, ami felborítja az egészet
tudom, akkor ott az FSX scenery sorrend kezelője (bár pl nekem eltűnt a Balaton fsglobal2008 után, és csak utxeur reinstallal jött vissza)... egyébként már én is sajnálom, hogy nem őriztem meg minden apró telepítőt, egyebeket... de úgy voltam vele, hogy avsim mindig is lesz (mint utólag kiderült, ez nem olyen biztos), szóval majd letöltöm megint, ha kell valami... mondjuk remélem annyira sosem omlik össze a rendszer, hogy pl a livery-ket ne lehetne ctrl+c ctrl+v-vel átvinni... végülis annyira legó az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Éjszakai műszak
- Revolut
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tudom, akkor ott az FSX scenery sorrend kezelője (bár pl nekem eltűnt a Balaton fsglobal2008 után, és csak utxeur reinstallal jött vissza)... egyébként már én is sajnálom, hogy nem őriztem meg minden apró telepítőt, egyebeket... de úgy voltam vele, hogy avsim mindig is lesz (mint utólag kiderült, ez nem olyen biztos), szóval majd letöltöm megint, ha kell valami... mondjuk remélem annyira sosem omlik össze a rendszer, hogy pl a livery-ket ne lehetne ctrl+c ctrl+v-vel átvinni... végülis annyira legó az egész...