Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- Milyen notebookot vegyek?
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
és akkor jön az FS Global 2010, ami felborítja az egészet
tudom, akkor ott az FSX scenery sorrend kezelője (bár pl nekem eltűnt a Balaton fsglobal2008 után, és csak utxeur reinstallal jött vissza)... egyébként már én is sajnálom, hogy nem őriztem meg minden apró telepítőt, egyebeket... de úgy voltam vele, hogy avsim mindig is lesz (mint utólag kiderült, ez nem olyen biztos), szóval majd letöltöm megint, ha kell valami... mondjuk remélem annyira sosem omlik össze a rendszer, hogy pl a livery-ket ne lehetne ctrl+c ctrl+v-vel átvinni... végülis annyira legó az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Windows 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tudom, akkor ott az FSX scenery sorrend kezelője (bár pl nekem eltűnt a Balaton fsglobal2008 után, és csak utxeur reinstallal jött vissza)... egyébként már én is sajnálom, hogy nem őriztem meg minden apró telepítőt, egyebeket... de úgy voltam vele, hogy avsim mindig is lesz (mint utólag kiderült, ez nem olyen biztos), szóval majd letöltöm megint, ha kell valami... mondjuk remélem annyira sosem omlik össze a rendszer, hogy pl a livery-ket ne lehetne ctrl+c ctrl+v-vel átvinni... végülis annyira legó az egész...