Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
HantekDSO
üzenetére
Nagyon jó a nyugodt hozzáállásod! Irigylem!
Én biztos elmenék a falig..nem a pénz miatt, hanem elvből. Azért kiadnak egy kieget ami konkrétan nem működik, ráadásul ahogy írod, nem is Te vagy az egyetlen, hanem egészen sok embernél nem megy, az elég gáz. Ezzel együtt valóban nem a világvége!
Én is attól tartok, nehogy kilőjék a szervereket egyszer. Ugyebár a Microfos egyszer már kaszálta a szériát, több mint 10évre, pedig az egyetlen jelentős community-jük volt a gaming részlegen már akkor is. Nem megbízható cég és nem szeretem a cloud függő dolgokat sem, mert kiszolgáltatottá tesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én biztos elmenék a falig..nem a pénz miatt, hanem elvből. Azért kiadnak egy kieget ami konkrétan nem működik, ráadásul ahogy írod, nem is Te vagy az egyetlen, hanem egészen sok embernél nem megy, az elég gáz.