- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
HantekDSO
üzenetére
Nagyon jó a nyugodt hozzáállásod! Irigylem!
Én biztos elmenék a falig..nem a pénz miatt, hanem elvből. Azért kiadnak egy kieget ami konkrétan nem működik, ráadásul ahogy írod, nem is Te vagy az egyetlen, hanem egészen sok embernél nem megy, az elég gáz. Ezzel együtt valóban nem a világvége!
Én is attól tartok, nehogy kilőjék a szervereket egyszer. Ugyebár a Microfos egyszer már kaszálta a szériát, több mint 10évre, pedig az egyetlen jelentős community-jük volt a gaming részlegen már akkor is. Nem megbízható cég és nem szeretem a cloud függő dolgokat sem, mert kiszolgáltatottá tesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE B360M DS3H alaplap eladó
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én biztos elmenék a falig..nem a pénz miatt, hanem elvből. Azért kiadnak egy kieget ami konkrétan nem működik, ráadásul ahogy írod, nem is Te vagy az egyetlen, hanem egészen sok embernél nem megy, az elég gáz.