- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
válasz
lanszelot #17180 üzenetére
Félreérted a koncepciót. Az előtöltés nem volt 1GB sem, egyértelmű volt, hogy az csak a framework, ingame pedig a tényleges kontentet töltötte le. Sajnos el kell fogadni, hogy ma ez ilyen, nem lehet megállni. Ha csak hetente egyszer van időd játszani, akkor előtte egy nappal csak azért indítsd el, hogy töltse le a frissítéseket.
Egyébként nálad valami gáz van, soha nem volt 140GB a letöltendő cucc, első telepítéskor volt 100, azóta meg a töredéke jött mellé 2x. Nekem külön ssd-n van a kontent. A framework része 999MB, ez az előtöltéskor is ennyi volt. A kontent pedig 108GB, amiben benne van a 10GB community mappa és a majdnem 4GB Paderborn.
@Csorbi
Tényleg, nekem is ugyanez volt, úgy látszott az xbox appban, hogy be vagyok jelentkezve, de a store-ban már azt írta, hogy jelentkezzek be és már tölthetem is gamepassal a dolgokat. Én a webes felületen kiléptettem az accountom mindenhonnan és egy jelszóreset után már jó is lett. De szerencsére megoldódott neked is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest