Új hozzászólás Aktív témák

• lo_jo

senior tag

válasz Gudi #17170 üzenetére

Nem tapasztaltam ilyet, pedig szinte csak C172vel repülök. Nézd meg, hogy nincs-e valami segítség bekapcsolva, ami bekavar, több ismerősömnél is taxi problémákat okozott valamelyik, kikapcsolva őket ment nekik rendesen.

Replay nincs még, egy Q&A-n azt válaszolták, hogy jelenleg nem foglalkoznak vele, de később szeretnék megcsinálni.
    Mire gondolsz saját lehetőség alatt? Én screenshotra a Geforce Experience-t használom, videóra pedig OBS-t, nincs natív megoldás rá.

@lanszelot
    Nem tudom, mikor indítottad el utoljára, de nálam semmilyen update nincs, elvileg a héten jön majd a japán kontent + pár bugfix. Ha a patch2 óta nem játszottál, akkor az abban lévő javítás kavarhat be.
    A TM pedig legalább nem ad el olyat, ami nincs raktáron. Logitechtől vettem közvetlenül a yoke-ot úgy, hogy naponta többször néztem az oldalt, mikor lesz elérhető. Egyszer az volt, de a kosárba már nem tudtam berakni, másnap viszont sikerült, végigmentem a procedúrán, a végén paypallal ki is fizettem, zárolták is az összeget, viszont azóta sincs semmi hír, pedig ez 15. este volt, ami 16-i rendelésnek számít. A fórumon annyit írtak még tavasszal, hogy akár 10 nap is lehet a rendelések feldolgozása, de nekem már 11 napja a pénzemen ülnek és annyi infót se kaptam, hogy nyugodj meg te paraszt, majd megy, nem felejtettünk el.

Új hozzászólás Aktív témák