Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Korcsii

őstag

válasz Razor18 #16583 üzenetére

A fék nálam is (G940) ilyen, ha jól értem, de látszólag jól működik:

Sensitivity alatt mindkét brake axis grafikonon fentről indul, le megy, majd újra fel, de alatta a sáv az folyamatosan megy felfele. Gyakorlatilag mintha a grafikon az abszolutértéket mutatná, alatta a sáv pedig a tényleges (vagy gyakorlatilag százalékos) értéket.

Hozzárendelésnél kapott egy Reverse axist, és látszólag jó.
    Bár most A320-ban rápróbálva azért kicsit összevissza mozog a pedál. Nagyjából jó, talán a felétől kezd el nyomódni. Viszont van, amikor ha hozzáérek, akkor előbb visszább ugrik - magyarul mintha félig benyomva lett volna alapból, viszont ezt nem tudom tartósan előhozni semmilyen állásban. Szóval inkább arra tippelek, hogy a normál tartományon kívülre ugrik a pedál fizikai modellje valamilyen pillanatnyi input jitter miatt. Érzésre nem fékez, de ténylegesen nem tudom ellenőrizni, mert ugye a féknyomásmérő nem működik, az ECAM Wheel page inop, emiatt a fékhőmérsékletből se lehet következtetni. Én meg megint túl sokat várok el egy alap géptől.

Új hozzászólás Aktív témák