Új hozzászólás Aktív témák

• Szaszati

tag

válasz aviator #14807 üzenetére

Köszi mindenkinek a segítséget, teljesen véletlenül szembejött egy használt X52 Pro egész jó árban, és lecsaptam rá, de sajnos nem felhőtlen az öröm...

A throttle kiválóan működik, a joy-on minden LED bekapcsol, mode váltásra változik mode LED színe, de semmilyen mozgásra, gombnyomásra nincs reakció, alap Win kalibráló felületen sem, mintha nem is létezne a joy. Próbáltam a Saitek oldalán található és a Logitech oldalán levő újabb driverekkel, Win 7 32 bit és Win 10 64 bit alatt, USB 2 és USB 3 porton is, de ugyanaz a reakció.

Ami gyanús, hogy a throttle-ön nem jelzi, hogy 1-es, 2-es vagy 3-as mode van választva, és (lévén használt cucc), a két részt egy házilag barkácsolt PS2-PS2 kábel köti össze. Lehet, hogy pusztán a kábellel van gond? Netán gallyra ment a joy, és lehet kidobni a viharba? Volt bárkinek hasonló tapasztalata, vagy van valami ötletetek, mit lehetne kipróbálni (nyilván az új kábelen kívül, azt igyekszem beszerezni, de ritka jószág, lehet házilag kell előállítani)?

Elég lehangoló, hogy végre megérkezik egy tökjó HOTAS, nem épp aprópénzért még így sem, és nézegethetem a szép színes LEDeket rajta... :(((

Új hozzászólás Aktív témák