Hirdetés
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
czakof1946
tag
Üdv!
Nézelődtem a neten és találtam olyan fórumokat,ahol hasonló problemával küzdöttem, mint én.
De sajnos nem tudok annyira angolul, hogy megértsem, hogyan oldották meg a dolgot. Azt észrevettem, hogy ez a hiba akkor jön elő, amikor újratelepítik az FS-t.
Én is regísztrálva voltam régebben a Vatsim-re, fennt volt az FSInn is, de gépcsere, Windows újratelepítése stb. után nem telepítettem a FSInnt. Most, hogy felmerült a multiplayer repülés gondolata, elősször a portnyitással próbálkoztunk, majd amikor az nem ment ezt a másik ut jött elő. De sajnos nekem ez sem megy
Belinkelem azt az oldalt, ha sikerül, ahol erről a hibárol olvastam. Az FSCopilot.dll fájllal van a gondja.
Ez, meg ez
Ajánl egy fsxfix.exe programot, ami állítólag megoldja a problemát, le is töltöttem, de nem merem elindítani, amíg valaki nem értelmezi az angol nyelvű szöveget. Fordítóval próbáltam, de az eléggé nehezen értelmezhető.A segítséget megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G9 S49CG954EU 5120x1440 / VA / 240hz
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 13" 2019 - 4 mag i5, 8GB RAM, touchbar - garancia (13)
- DJI Flip Fly More Combo (RC 2)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest