Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Vásároltam egy új 840 EVO, 120 gigás modellt. Ezeket az írási-olvasási értékeket kaptam (OS X alól mással nemigen tudok mérni):
Azt direkt nem fotóztam be, mikor elkezdi a mérést, mert akkor az írás 400 körül, míg az olvasás közel 500 körül alakul.
Nem tudom ezek jó értékek e a fentiek, de ami a gondom, hogy ebben az i5-ös, 8giga rammal szerelt Mac mini-ben álltalános felhazsnálás mellett nem éreztem olyan kiemelkedően jó sebesség növekedést. A safari nem nyílik meg gyorsabban, sem az álltalános programok. Más, specifikus dolgot pedig nemigen használok.
A boot idő lecsökkent 28-29mp-re, de ez cseppet sem érdekelt eddig sem, és nem mérvadó.
Úgy érzem elmaradt a wow effektus, de a samsung oldalán se találtam frissebb firmware-re utaló jelet.
Hipohonder beszél belőlem vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Sandisk 1TB SD kártya
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- AKCIÓS - Újszerű 18TB Western Digital HC550, WD HC 550 szerver grade SATA HDD
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest