Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
Robert1987
tag
Sziasztok!
Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy én is beruházok egy ssd-re. A választásom egy 40Gb-os Corsair Force szériás darabra esett.
A kérdésem az lenne, hogy a win7-et az ssd-re úgy telepíteném föl, hogy a mostani merevlemezt, amin a win7 van egyszerűen lehúznám az alaplapról, és majd a telepítés után csatlakoztatnám vissza. Mármost ha lehúzom, és csak az ssd lesz fent, és akkor lépek be a bios-ba beálítani ezt az "AHCI" módot, akkor ez így működni fog? Vagy szükségem lesz más drivere is? Ha telepítés után kötöm vissza a régi vinyót akkor azt fogja látni az új win7 ami az ssd-n lesz? Ez az "alignálás" be fog következni ha így telepítem föl?Elnézést ha olyat kérdeztem ami már szerepelt a fórumban, csak néha kicsit nehéz kiigazodni ezekből hogy mit kell/nem kell csinálni az ssd-vel.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest