Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
Aktív témák
-
Flagstaff
tag
Sziasztok!
Egy OCZ Petrol SSD lassan egyáltalán nem boldog tulaja vagyok. Valamikor az összel vettem, nagy boldogan használatba vettem (Win7) lecsekkoltam/beállítottam amit az ezzel foglalkozó Logoutos cikkek írtak és örültem hogy húhadegyors. Aztán feltűnt hogy reboot után nem látja a BIOS. kikapcs-bekapcs után minden jó volt csak a reboot szarakodott. Aztán indításnál is elkezdett nyűglődni, 4-5x kellett bekapcsolni a gépet hogy elinduljon (BIOS nem látta). Túrtam a netet, BIOS-t és SSD firmware-t frissítettem, megint minden pöpec volt. Hetekig. Aztán megint nyűglődni kezdett. Nem indult el a rajta lévő rendszer (a BIOS látja) lefagyogatott a rendszer most pedig újratelepítés után pár nap használat és a BIOS látja de sem a telepítő sem a Linux alapú SSD Tools nem látja. Nem rendszervinyóként még nem használtam ebben az állapotában. Mitől mehetett ilyen szinten tönkre, mikor napi pár óra net és WOT fut rajta mindössze?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Corsair MP600 Elite 1TB NVMe SSD ÚJ, bontatlan
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest