- Apple MacBook
- Otthoni időjárás-állomás
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- HDD probléma (nem adatmentés)
Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
2-vel van rögzítve, de "normál" hosszú az is

A környéken (BP, Örs vagy Blaha, vagy van BKV bérletem mondjuk
) sajnos nem tudok ilyen bontót, meg úgy kb sehol, mondjuk műszerész boltban pont ma voltam, ott lehet lett volna...@sz.j: mert nincs PCjük
nem bántom én őket, rendesek, meg amúgy az idősebbekkel sincs bajom, nagyszüleim is jócskán 75 felett vannak, de nagyfater a 80at is elhagyta már 
Mondjuk nagymuterom is szokott "kockulni", rendesen vágja a témát, felhasználó szinten egész jól nyomja, Word, Excel, net...szóval nincs előítéletem, és szeretem az öregeket

(Téged is szeretnélek, ha adnál nekem 2 csavart
)
Aktív témák
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) sajnos nem tudok ilyen bontót, meg úgy kb sehol, mondjuk műszerész boltban pont ma voltam, ott lehet lett volna...
nem bántom én őket, rendesek, meg amúgy az idősebbekkel sincs bajom, nagyszüleim is jócskán 75 felett vannak, de nagyfater a 80at is elhagyta már