Hirdetés

Aktív témák

• CoolBoy323
    nagyúr

Csak viccből írtam hirtelen, hogy HDD-kről, mert azok rögzítéséhez amúgy is más csavar van (nem hosszabb, hanem vastagabb és más a menet is). SSD-khez olyan csavar kell, mint amivel az ODD-ok vannak rögzítve.
    A Te DVD meghajtód hány csavarral van rögzítve? Mert ha néggyel, akkor probléma letudva. ;]
    (Hát ha ilyen "öreges" a környezet, akkor a tolókocsit vagy járókeretet kell átvizsgálni) :DDD

De komolyra ferdítve a szót: Nincs a környéken egy számtek bolt vagy elektronikai(finomműszerész) szaküzlet esetleg bontó, mert ott kellene venned/kérned.

2-vel van rögzítve, de "normál" hosszú az is :(

A környéken (BP, Örs vagy Blaha, vagy van BKV bérletem mondjuk :DDD) sajnos nem tudok ilyen bontót, meg úgy kb sehol, mondjuk műszerész boltban pont ma voltam, ott lehet lett volna...

@sz.j: mert nincs PCjük :) nem bántom én őket, rendesek, meg amúgy az idősebbekkel sincs bajom, nagyszüleim is jócskán 75 felett vannak, de nagyfater a 80at is elhagyta már :)
    Mondjuk nagymuterom is szokott "kockulni", rendesen vágja a témát, felhasználó szinten egész jól nyomja, Word, Excel, net...

szóval nincs előítéletem, és szeretem az öregeket :)

(Téged is szeretnélek, ha adnál nekem 2 csavart :DDD)

Aktív témák