Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Home server / házi szerver építése
- Amazon Fire TV stick/box
Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Írásnál biztos, hogy nem fog olyat kapni, mert a 64Gigás az legfeljebb 160 körül tud írni (Samsung honlapján ez olvasható)
"Nyugodtan tehetsz bele SSD-t, AHCI és SATA6Gbps nélkül is sokat fog"
Ezt megerősíthetem. Nekem egy Core2-es gépben volt vinyó, most samu 830 van helyette, és az, hogy gyorsabb, az rossz kifejezés. Inkább úgy fogalmaznék, hogy 0 idő alatt megtörténnek a dolgok
Pedig nekem sincs csak Sata2 (igaz, AHCI van).
Majdnem mindegy, hogy egy HDD után melyik manapság kapható SSD-t teszi be az ember, egyszerűen leírhatatlan a különbség. SSD és SSD között viszont már nem érdemes cserélgetni, mert azt annyira nem lehet észrevenni. Kivéve, ha valaki többgigás videókkal dolgozik (vagy hasonló), mert akkor a több perces lemez berregtetés egy gyorsabb SSD-nél valóban mérhető.
De az, hogy 1.5, vagy 1.2mp alatt töltődik be a firefox, az nem.
Aktív témák
- Seagate 500GB
- Corsair MP600 CORE XT 2TB M.2 Gen4 SSD 5000-4400MB/s
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest