- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Gamepad
Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Írásnál biztos, hogy nem fog olyat kapni, mert a 64Gigás az legfeljebb 160 körül tud írni (Samsung honlapján ez olvasható)
"Nyugodtan tehetsz bele SSD-t, AHCI és SATA6Gbps nélkül is sokat fog"
Ezt megerősíthetem. Nekem egy Core2-es gépben volt vinyó, most samu 830 van helyette, és az, hogy gyorsabb, az rossz kifejezés. Inkább úgy fogalmaznék, hogy 0 idő alatt megtörténnek a dolgok
Pedig nekem sincs csak Sata2 (igaz, AHCI van).
Majdnem mindegy, hogy egy HDD után melyik manapság kapható SSD-t teszi be az ember, egyszerűen leírhatatlan a különbség. SSD és SSD között viszont már nem érdemes cserélgetni, mert azt annyira nem lehet észrevenni. Kivéve, ha valaki többgigás videókkal dolgozik (vagy hasonló), mert akkor a több perces lemez berregtetés egy gyorsabb SSD-nél valóban mérhető.
De az, hogy 1.5, vagy 1.2mp alatt töltődik be a firefox, az nem.
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest