Hirdetés
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
igaz, viszont én nem is a fejlesztőket bántottam ezzel, mert nem hiszem, hogy a néger munkán kívül ez rajtuk múlna. Szerintem még a verzió szám elnevezése se. De lehet tévedek

u.i.: egyébként 2012-en 1 vezető ssd gyártó cégnek nem volna szabad kiadnia olyat a keze közül, ami nincs agyon tesztelve, hogy működik e. Főleg, hogy nem volt olyan égető ez a frissítés, bőven lett volna idejük szénné tesztelni. Mert nem csak 1-2 embernél jelentkezett a probléma, hanem ahogy olvasom szinte mindenkinél. Ennyien meg nem ronthatják el.
Ne értsd félre, pont pár hsz-el álltam Samu mellé, hogy azért ne felejtsük el, hogy a leginkább ajánlott. Keret program, nem keret program, ennek így lapítsunk szaga van, bármennyire is gyorsak voltak. Ráadásul nyilvános bocsánat kérést sem olvastam még sehol a gyártó részéről.
Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest