Hirdetés

Aktív témák

• Aryan

senior tag

Beléptem én is a Kingston V200-sok klubjába egy 64gb-ossal, de remélem januárban már más lesz a gépben. Fura egy szerzett ez az ssd típus. Látszólag jól működik, gyors boot, böngészés illetve program betöltés. Viszont random laggol a gép játékok alatt, filmezés illetve böngészés alatt. Totalcommander-t használva az írás 80-130mb/s körül van ami még szerintem normális egy ilyen árú ssd-től viszont ha akarok rá telepíteni valamit az elég veszéles tud lenni. Tegnap durván 1óra alatt mászott fel rá az új Batman játék ami ha jól emlékszem 17GB körül van. Adata 128gb-os511-esre cserélem majd vagy 2x60-asra. Kingston Hyperx-e van még talonban.

Nagykerben vagyok szervizes, jó ideje árulunk már ssd-t. Saját tapasztalatom alapján a PQI,Kingston SV100-as (és 200 :) ), Adata olcsóbb szériáit kerülném. PQi-k nagyon lassúak, Kingston-nok 90% már full 0-san érkeznek be (bios sem látja), Adata-kból (sata2-es AS596-os) is sok a 0-s plusz ott is előfordul a SV200-s tünet, laggol vele minden.
    PQI ssd-k már nincsenek szerencsére nálunk, viszont Intel-ből Samsung-ból még nem láttam egy rosszat sem. Intel-t is régóta árulunk, Samsungot 1éve. Intel belsősből (x25-m) volt kettő rossz darab.

Végül itt a frenetikus V200. Legújabb AHCI driver és minden kivan kapcsolva windows alatt ami fogná. Nem a benchmarkokra indulok be, de használhatatlan az ssd a minden napi életben :

Aktív témák