Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Te hol látod hogy 02M3? Kérdésem előtt kifolyt a szemem azon a lapon amit linkeltél, de nem láttam.
Egyébként azóta letöltöttem a v1.92 frim frissítést 1,88MB-al, a korábbi v1.7 volt 899KB-al, telepítettem, de valóban, a frim verzióm nem változott, ugyan az maradt. Na mi van? Le vannak tojva a "régi" SSD-k? 
Aktív témák
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Házimozi belépő szinten
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós kamerák
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Samsung 980 Pro 2TB Heatsink bontatlan, új!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Te hol látod hogy 02M3? Kérdésem előtt kifolyt a szemem azon a lapon amit linkeltél, de nem láttam.
Egyébként azóta letöltöttem a v1.92 frim frissítést 1,88MB-al, a korábbi v1.7 volt 899KB-al, telepítettem, de valóban, a frim verzióm nem változott, ugyan az maradt. Na mi van? Le vannak tojva a "régi" SSD-k?