Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Vagy szétesik, vagy nem . Nem tud nagyon vagy kicsit. Nekem még sosem esett szét a raid tömböm,pedig 3 éve azon élek. Lehet csak szerencsém volt, de nem értem miért riogatják az embereket egyesek a raid tömb szétesésével és az evvel járó esetleges adatvesztéssel. Volt , hogy kilazult az egyik ssd kábele, és csak a másikat látta a bios, de aztán visszadugtam és ment simán. Áramszünet sem ssd-nek sem hdd-nek nem jó, nekem van egy kis 10 percre elegendő szünetmentes tápegységem, ha néha áramszünet van, akkor sincs gond. A "C" meghajtót meg érdemes időközönként leghostolni egy hdd-re , így kiküszöbölted a fárasztó újratelepítést. és adatvesztést.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új - Eladó!
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 58.5 mm full fém tamper
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest