Hirdetés
Aktív témák
-
apro
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
hali
A garanciális szolg.ról írnák egy elgondolkodtató esetet ami velem És az ÁLLÍTÓLAG JÓ NEVŰ" Ipon."(és ASUS)között zajlott le Garancia futárral vásárolt terméknél.
Az ominózus eset egy ASUS P7P55 lappal kezdődött(2011.07.18)vásároltam az említett Webes boltjukban garancia futár kiszállással a lapot 2,Kettő hét után a Biosa felmondta a szolgálatot,A honlapukon megrendeltem a futárt Jött is nagyon korrektül másnap vitte vissza a lapot.A 6. nap értesítettek ,hogy küldik vissza a lapot mert "Az említett hiba nem tapasztalható,ki sem bontották a csomagolásból.
Leküldték ide Miskolcra, én vissza ,bebizonyosodott és el is ismerték hogy meg sem vizsgálték úgy küldték vissza,(Egy kis. nyomás gyak.után ismerték el).2.Hét múlva értesítettek.nem lehet javítani,kérjek helyette másikat,ráfizetéssel Asus P7P5Deluxe.garifutár le,még az nap összerak (egy órán belül)A lap nem bútól be A teszteknél meg áll MEM.ill. Proci teszt.
Vissza küld hogy nem jó.A lényeg hetekig imail fenyegetőzések Ök áll. kiküldték(Asus)cég)
és a VÉGÉN két Hónap után azzal küldték vissza HOGY FIZIKAI SÉRÜLÉS Miatt Garit vesztett.most itt vagyok egy gyárilag hibás asus lappal amin Tüzetesen nagyítóval át nézve egy más kereskedő céggel télleg hiányzik rajta egy érintkező a Proci ajzatnál.amit nem tudok bizonyítani hogy így volt leküldve.A lényeg gariztatásnál érdemes személyesen vissza ill. átveni a terméket,hogy ne járjál így.
Bocs hogy ilyen hosszú lett,de ezt másoknak is jó tanúság lehet a Nem Személyes Vásárlás
ill. át vétel esetén.(
UI.Olyan hülye azért nem lennék hogy egy 35000ft-os lapot szándékosan magamnak megrongáljak,én az óta megfogattam többet semmit nem veszek ettől a cégtől és gyártótól.
Ja és a leírtakat imail váltásokkal tudom bizonyítani a cég és én közöttem.
Aktív témák
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest