Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL C715: kedvező árú 4K QLED tévé a tesztpadon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz
Mukorka #16536 üzenetére
Cszn válaszával ellentétben én azt mondom, igen, lelassulhat. Főleg, ha az a 10MB/s az torrent. Sok kis apró írási művelet, és ha közben olvasni is akarsz, vagy progit indítani, a fej csak jár ide-oda. Amikor normális netem lett (Digi), vettem egy külső vinyót (notebookhoz), hogy arról menjen a torrent, mert ha 10 torrentet futtattam egyszerre a belső vinyón, már attól használhatatlanul lelassult a gép. A cache-nek HDD-nél amúgy kb. 16MB-ig van értelme, a felett már nem gyorsít számottevően.
FF cache téma: tisztességes net esetén (legalább 20Mbit, 10ms alatti ping) szerintem tök felesleges a cache. Én 40/20-as digi nettel kipróbáltam, kikapcsoltam, és semmi változás a sebességben. Sőt, talán gyorsult is, hogy nem kell átnyálazni a - még - hdd-t, hogy meg van-e már valami abból a gépen, amit épp betöltene. 2-4Mbites ADSL-nél még volt értelme.
Üdv!
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Könyvajánló
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest