Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Myers
senior tag
válasz
deicide
üzenetére
Na végre megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viszont nem nortonnal, azzal is mindjárt kipróbálom, hanem a Drive SnapShot 1.40-gyel, egy kis nyúlfarknyi program.

A következő képpen:
- Drive SnapShot 1.4-gyel csinálok egy mentést a vinyóm C partíciójáról.
- A SSD-n törlök mindenféle korábbi partíciós próbálkozást. Paragon HD Managerrel csináltam. Valamint van benne egy olyan, hogy Update MBR, az átírja az MBR-t valamire (gyakorlatilag törli). Ez nem tudom mennyire fontos lépés, de lehet, hogy a sok korábbi próbálkozás után ki tudja mi volt az MBR-ben.
- Aztán gép újraindít, mert a Sajátgép/kezelő/lemezkezelésben még mindig látszott egy korábbi partíció az SSD-n.
- Újraindítás után Diskparral létrehozok az SSD-n 1 partíciót 512 sector eltolással, egy kicsivel nagyobbat (10 megával), mint a winyó C-m. (Azért, mert ha 13005-öt adtam meg, amennyi a vinyó C-m, akkor egy pár kb-tal kisebbet hozott létre, mint a C).
- Sajátgép/kezelő/lemezkezelésben megformázom a partíciót, aktívvá teszem, de nem adok neki betűjelet.
- Drive SnapShot 1.4-gyel a korábban lementett image-t visszaállítom a frissen az SSD-n névő partícióra. Megkérdezi, hogy a fájlrendszert megnyújtsa-e az SSD-n lévő partíció méretére? Igent mondtam.
- Vagy Diskparral (-i meghajtó száma), vagy valamilyen partíció kezelővel leellenőrzöm, hogy a partíció, még mindig 512-nél kezdődik-e. Ha minden jó ment, még mindig 512 a start sector.
- Próba, SSD-ről bootolás, mennie kell.Szerintem még ma megpróbálom Norton 15-tel, ha már így belemélyedtem.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair MP600 Elite 1TB NVMe SSD ÚJ, bontatlan
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- Corsair MP600 CORE XT 2TB M.2 Gen4 SSD 5000-4400MB/s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest