- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Sharknado
Komolyan van aki ezeket a filmeket élvezi? -
Dilikutya
félisten
Én nem estem tőle hanyatt. Konvertált 3D, amúgy is pörgős jelenet, nem sokat éreztem belőle. Nem szeretem a 3D-t, nekem semmi pluszt nem ad, csak a mozijegyet drágítja. Ráadásul zavar a szemüveg, ujjlenyomatos a lencséje, zsíros a szára...
Egyébként olyan sok 3D-t kihasználó jelenet nincs is a filmben. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Pearce
aktív tag
Új felnőtt trailer érkezett a Matthey Vaugn által rendezett Kingsman-hez.
Még mindig halál laza. Februárban nézhetjük.
Kingsman: The Secret Service - Red Band Trailer #3 -
hoffman_
nagyúr
Néhány reggel kellett hozza, hogy behozzam a parszazas lemaradást. Nagyon baba a spoiler ficsor, WP alól lattam még csak, de szepen mukodik. Koszi lezso. Legkozelebb reméljük elsőre sikerul bug nelkul
Ez a kígyó viszont nem semmi, tud irni dolgokat, geez.gyuromoj, a szokasos megerősítő hsz-m jar, imádom, hogy mindig linkelsz es vágod a hatterinfokat.
-
hoffman_
nagyúr
Egy cimborám a Nobuban dolgozik. Tegnap este irt, hogy epp az imént allt fel az asztaltol Matt Damon es Ridley Scott, egy szolid fel millas cehhet hagyva. Az hello : )
-
Pearce
aktív tag
Az American Film Institute /AFI/ szerint 2014 legjobb filmjei:
"American Sniper
Birdman (Or the Unexpected Virtue of Ignorance)
Boyhood
Foxcatcher
The Imitation Game
Interstellar
Into the Woods
Nightcrawler
Selma
Unbroken
Whiplash" via filmbuzi -
Źşë'
addikt
meg tudná valaki mondani nekem h "A Hobbit: Az öt sereg csatája" ez a Hobbit 3. része lenne?
-
-
törölt tag
válasz
Pearce #56015 üzenetére
Hmm, ebből még jó is kisülhet. A látvánnyal nem hiszem, hogy gond lesz, dobnak alá egy kis Dolby Atmost és garantáltan a székedbe élvezel
Tipikusan gagyi de moziban élvezhető film lesz belőle, valahol mégis csak ezért találták ki: nagy a kép és hangos a hang.
Ja és persze már megint amcsi zászló és ez is csakis amerikában történhet meg. Néznék már egy olyan katasztrófa filmet, ami máshol játszódik.
Ha van ilyen, ajánlhattok is -
Pearce
aktív tag
Törésvonal / San Andreas - Official Teaser Trailer Rock a 2012 "remake"-ben. És a California Dreamin c. számmal.
Plusz a Hollywood felirat újabb ledőlésével.
-
Ace owner
addikt
Nem igaz hogy még mindig lefoglalják a jó imax helyeket interstellarra.. Pénteken mennénk, de egy jó hely nincs, már csak abban bízhatunk hogy valaki nem veszi át.
-
devil-k
nagyúr
20 percig bírtam ezt a filmet, aztán megállítottam és kuka. Inkább nem írnék róla véleményt, mert nem akarom azokat megbántani akiknek kedves ez a film. Most már 100%-ra tudom, hogy miért kapott Dolby Atmos hangsávot...
7/10
Huh, rég láttam ilyen jó kis horror/thrillert. Kézi kamerás móka, de nekem bejött a dolog. Egy-két résznél igen izzadt a talpam. Nagyon remek hangulat és nagyon szimpatikus karakterek/szereposztás. Ha akarnék se tudnék senkit sem fikázni. A rendezőtől nekem nagyon tetszett az Ördög c. film is. Rettegésre fel!
-
Pearce
aktív tag
Robotjeti LOL és nem az Asylumtól!
Plusz megérkezett az első "előzetes" is Zemeckis rendező új filmjéhez is, Joseph Gordon-Levitt főszereplésével: THE WALK Teaser Trailer #1 (2015)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest