- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
The Man With The Iron Fists - Official Trailer (HD) érdekesnek tűnik
(#250) orichalcos
Végre láthatom itthon, ha már a moziban nem sikerült.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
littlelion21
addikt
-
gyuromoj
veterán
Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak feliratos előzetes
(#252) littlelion21
Ennyire rossz lett?[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
madgie
titán
válasz littlelion21 #252 üzenetére
Állat
-
b3Ro
senior tag
Blitz
Egy jó film, Statham hozza a megszokott formáját, a filmbeni dumája hasonlít a Blöffbeni alakításhoz. A szememben az is plusz pont, h nem amerikai, hanem angol.
7/10
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
God Bless America
Brutál, kellett már egy ilyen. Még csak véletlenül se nézz trailert mert teljesen elrontja. Csak a filmet. ghol0ldzudvt8 (movshare) (trailert szerencsére csak utólag néztem meg)Más: Dallas 2012, erről valaki valamit? Hatalmas csalódás.
free your mind
-
hoffman_
nagyúr
The Raid: Redemption - nem olyan rég merült fel a topikban, azóta szívok vele. Tudna dobni nekem valaki egy HD elérhetőséget, hozzávaló hunsubbal?
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
rt06
veterán
válasz hoffman_ #262 üzenetére
esetleg probald meg az eredeti cimen (Serbuan maut) keresni
hd (720p) verziot sajnos csak zart tracker-en talalok, magyar felirat meg van ugyan a feliraatok.info-n, de nem ahhoz valoPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
spammer
veterán
The Avengers ma este 21:00-kor a Film+ 2-n!
Ja hogy nem erre vártatok, mi?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
BITBOYS
addikt
most nézem milyen darkos lett a barátok közt
-
pohár
félisten
"Hulk! Smash!"
a hideg kirázott vazze
lehet csak el kéne menni meglesni
az se lenne rossz, ha Pesten még elkapnám IMAX-ben, szerencsére újra adják...[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
leslieke
Jómunkásember
Blitz egynek elment, igazi Statham film, ezért: 6/10
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
törölt tag
The Wolfman
Zseniális, tetszett nagyon. Jók voltak a hangok, a képi világ, a fényképezés, nem unatkoztam.
8/10 -
peugeotmate
őstag
Ideglelés Csernobilban című filmről csak egy kritikát olvastam itt, ezen a fórumon. Van még esetleg valakinek? Mert moziban jelenleg még mindig ez tűnik a "legerősebb" filmnek.
meg
-
leslieke
Jómunkásember
Amerikai pite: A találkozó: unalmas, értékelhetetlen.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
rt06
veterán
válasz leslieke #277 üzenetére
en is epp most vegeztem vele, es bar a kozepe eleg lapos volt, s osszessegeben sem volt olyan jo, mint az elso ket resz, voltak ebben is hangosan rohogos poenok, s az igazat megvallva, nem is nagyon lehet egy ilye filmtol mast varni
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
pakfong
tag
válasz leslieke #277 üzenetére
Tegnap néztem meg én is. Hasonló véleményen vagyok, de ha pontozni kéne, akkor talán 4-es. Az elmúlt hónapokban néztem meg az összes pitét. Az első 3 rész úgy 6 pont körül van részemről.
A töltelék filmekből 5 van tudomásom szerint, amiknek különösebb köze nincs az Amerikai pitéhez. Én végigkínlódtam őket, de aki jót akar magának, inkább ne nézze meg. Semmit se tesznek hozzá a pite franchise-hoz. Borzadály mind.A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
BITBOYS
addikt
Trancsírák 7/10
Kész ez a film, megfordított tinihorror paródia -
spammer
veterán
Az elmúlt hónapokban láttad először a pitéket? Mert akkor érthető, hogy nem tetszett annyira, főleg, ha már idősebb vagy. Vagy akkor, ha túl fiatal.
De ha annak idején láttad volna moziban, és kb. egykorú lettél volna a szereplőkkel, akkor mindjárt másképp értékelnéd
Nálam a mai napig a kedvencek között van az első 2 rész. A 3. rész nálam közepes, a többi
szartrészt nem számolom, mert azoknak tényleg semmi közük a első 3-hoz...Nagyon kíváncsi vagyok a 4. részre, mert moziban kimaradt, de most már megvárom a blu-rayt (hd-t)
-
bobalazs
nagyúr
30 Days of Night
Jóféle befosatós vámpíros film, azoknak ajánlanám akik még nem látták és a műfaj kedvelői.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
God Bless America
Nem volt rossz film de a trailer alapján kicsit jobbra számítottam. Egyszer meg lehet nézni.
A Natural Born Killers című film jutott róla eszembe azt régen sokszor láttam és nagyon tetszett. Valamennyiben hasonlít ehhez és szerintem jobb is.Youth hides the key to salvation
-
spammer
veterán
Nem jut eszembe egy régi film címe:
Egy házaspárról szól, van egy fiuk, de kitörlik az emlékeiket (illetve újakat kapnak, új név, új személyazonosság) és elválasztják őket. De később újra találkozik a férfi és a nő, és rájönnek, hogy nagyon ismerősek egymásnak, illetve egy étteremben is meglátják a gyereküket, aki nem ismeri fel őket. A férfi és a nő együtt kajálnak és a férfi azt mondja, mikor megkóstolja a gombát, hogy ízlik neki, pedig az emlékei szerint nem is szereti a gombát. A férfi valami számítógépes munkát végez egy orvosi kutatóközpontban, ahol egyébként elvégezték ezt a memóriatörlést is, és mikor rájön a dolgokra, akkor kezd el ott kutakodni.
Valamikor a 90-es években készülhetett, illetve talán a 80-as évek végén. Tipikus TV filmes cucc, szóval nem ilyen halivúdi szuperprodukció lehetett...
Tipp valaki?
-
sajtee
őstag
Szevasztok!
Ma hatra mennénk moziba, de nem tudunk dönteni, mit nézzünk.
Felvetődött, hogy meglessük a Mindörökké rockot, de sokan lehúzták, maradt hát a Prometheus és a Men in Black III
A Prometheusról azt mondják, nem zárul le, kérdésekkel fejeződik be, egy újabb rókabőrös folytatás várható - igazából ez még nem akkora gond.
A régi Men in Black-eket meg már nagyon rég láttam, gondolom, kapcsolódik hozzá (igaz, a múltban játszódik)
Szóval..
Prometheus vagy Men in Black?
-
-
rt06
veterán
válasz hoffman_ #296 üzenetére
nem tudom, nem lattam meg a prometheus-t (ezert is kerdeztem, hogy mifele elozmenyfilmek, mirol maradtam le)
alien sorozattal nincs gond, azt evente egyszer elo szoktam szedni (meg a predator-okat is, meg a lethal weapon-oket is, meg van meg par klasszikus, amiket nem lehet megunni)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
hoffman_
nagyúr
Akkor biztos, hogy nincs baj, ha vágod az Alieneket, lévén ugye a Promethes ezek előzményfilmje, vagy mi.
The Sunset Limited - 8/10
Elég erős film. Rövid, mégis nagyon-nagyon nehéz volt végig koncentrálni. A téma annyira nem állt hozzám közel, de az előadásmód és a színészek igen, nagyon profi munka. Már csak hallgatni őket is élmény volt.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Huma
addikt
válasz hoffman_ #298 üzenetére
Elkezdtem nézni. Eddig még nem produkált maradandót. Kb ilyen szövegeket olvashatok ha benézek a vallástopicba. A vallásos fazon, a logikával nem is törődve próbálja úgy csavarni a dolgokat, hogy hihetőnek tűnjenek, de nem nagyon sikerül neki. Eddig csalódás a film. Ennél színvonalasabb társalgást vártam.
Remélem azért sikerül belőle valami értelmeset kihozni.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
spammer
veterán
John Carter
Sajnos ez nagyon gyenge volt. Pedig Taylor Kitsch-t nagyon csípem, de nem csodálkozom, hogy ennyire megbukott ez a film. Annyira kidolgozatlan és súlytalan az egész, hogy az már fáj. Pedig talán még jó is lehetett volna, ha nem Disney produkció, de így
Ami pozitívum, az Taylor, meg a hercegnő (dögös!) és a "kutya". Illetve a legvége is jó volt, ami kb. az utolsó 3 perc. De az egész marsos téma, a háború, meg úgy az egész sztori... rém gyenge forgatókönyv és kivitelezés.
Még csak a látványt sem tudom dicsérni: tucat CGI, de még ennek ellenére (vagy éppen ezért) sem olyan látványos valami.
Sajnálom a Taylor srácot, remélem sikerül betörnie a mozis világba, de ez még nem az a dobbantó, ami neki kell.
Csak akkor ajánlom a filmet, ha nincs más. RTL Klubra való szombat esti tv film.
Legnagyobb jóindulattal is max 5/10, de csakis a fent felsorolt kevés pozitívum miatt. Más színészekkel még ennyi sem lett volna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ambilight Light Box Strip kit. 5m/300 led !Új!
- Heusinkveld Sequential Shifter
- Razer Blade 15 2021 Advanced, I7 11800H, RTX 3070, 32GB, 1TB
- 7.1-ES FÜLESEK /ASUS - COOLER MASTER - REDRAGON/ DOBOZOSAK - HIBÁS / ESZTÉTIKAI HIBÁSAK !
- PlayStation 5 (PS5.) 825GB. SSD. Digital Edition (CFI-1016B.) Kiváló állapot,Tökéletes működés.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest