Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szjoci27

tag

válasz mcwolf79 #6623 üzenetére

Gondolom azért ugorja át, mert az ellenfélnek kell nyernie 😁 Nálam is hasonló szokott lenni, főleg akkor, amikor leviszik az alapvonalig és onnan gurítják vissza (általában direkt oda engedem, mert a visszapasszt simán le lehet olvasni), de a játékosom sokszor nem lép be a passzsávba, hiába irányítanám oda.
    Néha az az érzésem, hogy előre el van döntve, hogy max. hány győzelmem lehet a wl-ben.
    Elég sok meccsen a gyors, mozgékony játékosaim úgy fordulnak, mint a csuklós busz és a majdnem 99-es pace-el rendelkező támadóimat megfutják az Akék, gomezek, ramosok....
    Játékvezetői hibákról nem is beszélve. Tegnap utolsó emberként felrúgtam ronaldot 25 m-re a kaputól, piros lap, ami jogos volt (eddig ha velem szemben szabajtalandkodtak így egy esetben kapott pirosat az ellenfél, máskor még sárga sem). Majd a második félidőben ugyanez a szitu csak én támadok, felix megtolja a labdát, majd érkezik diego carlos és szarrá rúgja a játékosom, 2 métert repül, a labda a közelben sem volt, de még csak szabadrúgás sem lett.. 😂
    Én volt, hogy elvétve vettem fifapontot csomagnyitásra (akkor sem sokat), de az biztos, hogy egy forintot nem költök erre többet, hülye voltam, hogy korábban megtettem.

Új hozzászólás Aktív témák