Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Készítsünk kézikonzolt PlayStation 4-ből!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Jó kérdés, hogy minek
Alapvetően ezek az sbc-k sosem érik meg. Kurva jól ki van ez találva az ea részéről. Az, hogy fifa csoportban ki mit rak fel meg ne vedd alapnak
100-ből 1-nek adja be. Sokkal célszerűbb kihagyni ezeket az sbc-ket főleg, hogy lesz ikon sbc idén. Akkor már inkább azzal szerencsejátékozz mint egy ilyen packal ahol van 3-4 jó lap a többi meg kuka. Egyet én is kiraktam de szigorúan untrade lapokból. Az eladható 83-as lapokat meg kiárultam szépen
Mario Rui jött aki amúgy nem is annyira rossz védő mint gondoltam. Ha egyszer lesz egy cr-em még akár linknek jó is lehet majd
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Alapvetően ezek az sbc-k sosem érik meg. Kurva jól ki van ez találva az ea részéről. Az, hogy fifa csoportban ki mit rak fel meg ne vedd alapnak