Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Vezetékes FEJhallgatók
- PLC programozás
- Plazma TV topic
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Bocsánat tényleg nem igazán volt egyértelmű mit akarok. A lényeg a hátvéd soron van. Varane jönne Lindelöf helyett, mert nyílt egy untrade Mendy, aki jobb lehet, mint Telles, így cserés.
De a túloldalra is kellene egy jobb védő, aki linket adna Akénak, mert egyelőre őt nem cserélném, tetszik. Walker személye talán jó választás lenne.
A középpályán, mint mondtam Fernandest érzem gyenge pontnak, még Sissoko is hamarabb szerez gólt, de akkor megpróbálom cm Brunot. Köszönöm!
Legutóbbi hozzászólásodat látva elbizonytalanodtam VDS kirakása kapcsán, mert ha jönne Varane, akkor kaphat linket Courtoistól, de van untrade ter Stegenem is, csakhogy én is tapasztalom ezt a "kapusbetegséget" , így tök mindegy ki van ott. Jelenleg még Pope, aki szerintem jó. Nála éreztem azt, hogy tényleg próbálja menteni, ami menthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest