Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- OLED monitor topic
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dollarZ18
tag
Nekem most jól sikerült a kezdés a WL-ben. Jelenleg 7 meccs 7 győzelem. Idáig mindig megálltam 14 győzelemnél. Így sokkal könnyebb kezelni a stresszt, vereséget. Általában marad legalább 5-10 meccs Gold 3-ban, de inkább hagyom a francba.
Div1-ből is derankoltam Div4-be. A friendlies játszhatatlan volt a Div1-es gyökerek ellen.
Íme a csapat:
Én nem vagyok híve az állandó csapatépítésnek minden hétvégére. Ez a csapatom a játék kezdete óta (Militao volt Kounde helyett korábban). Szinte mindenki frist owned.
Viszont a padon ott van még IF Werner (pick), untrade Kante, OTW Hakimi (OTW pack), Atal (SBC). Mostanában őket használom csereként, és sokszor visszahoznak meccseket vert helyzetből. Kante / Werner miatt erősen gondolkozok valami új formáción, jó lenne beépíteni őket. Jelenleg van 2,5 millió coin, valahogy ki kéne húzni TOTY promóig ezzel a csapattal
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen házat vegyek?
- SkyShowtime
- Diablo II: Classic és Resurrected
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eljött a Messenger.com vége
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- További aktív témák...
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- i5 12500/ 32GB DDR5/ RTX5060/ 1TB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, Gyönyörű, HP Garancia
- GIGABYTE GEFORCE RTX 5070 GAMING OC 12G 3 fanOS
- Apple Watch Series 7 (45mm), GPS Eladó!
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest