Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Modding és elektronikai kérdések
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Mindenki zsetont szeretne kreálni (és nem költeni erre a gusztustalan valamire a játék árán felül) magának, nem vagy vele egyedül.
Ha már nem lehet mindenkit kinyitni mindenkinek (ami valahol jó és érthető is), akkor egy ennyire lent lévő piacon nehéz gyorsan sokat keresni.
Én Baby Puskásra próbálom összeszedni a pénzt, de lassan megy csak. A csapatot kb. azokkal fejlesztem akiket nyitok vagy kifarmolok, mint Koundét. A mid lapja még csak eszembe se jut, mert az még elérhetetlenebb. Én azt tűztem ki magamnak, hogy karácsonyra jöjjön össze a rávaló. Most kicsivel több mint az 1/3 ára van meg. Szóval ez nem a türelmetlenek sportja.
Új hozzászólás Aktív témák
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Gitáros topic
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest