- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Nyomtató topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Mindenki zsetont szeretne kreálni (és nem költeni erre a gusztustalan valamire a játék árán felül) magának, nem vagy vele egyedül.
Ha már nem lehet mindenkit kinyitni mindenkinek (ami valahol jó és érthető is), akkor egy ennyire lent lévő piacon nehéz gyorsan sokat keresni.
Én Baby Puskásra próbálom összeszedni a pénzt, de lassan megy csak. A csapatot kb. azokkal fejlesztem akiket nyitok vagy kifarmolok, mint Koundét. A mid lapja még csak eszembe se jut, mert az még elérhetetlenebb. Én azt tűztem ki magamnak, hogy karácsonyra jöjjön össze a rávaló. Most kicsivel több mint az 1/3 ára van meg. Szóval ez nem a türelmetlenek sportja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14" -45% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- Samsung Galaxy A20e, gyári dobozában, 32Gb, Dual sim, független, szép kijelző
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest