- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Új vagyok a Fifában, bevallom még béna is, de ami történik nem fogom fel épp ésszel. Mai első DR meccsemen az első félidőben 3-0-ra vezettem, tök jól ment minden, a második félidőben viszont mintha elfelejtettem volna játszani. Nem oda mennek a passzok ahová irányítom, mindenhol leszerelnek egy pillanat alatt, a játékosaim összefutnak és szerelik egymást, stb... és simán kikapok 3-0-ról 4-5-re... A következő meccsre meg kapok egy ilyen szuper gyors válogatottat... Az okés hogy nem érem utol egy játékosát sem, ezzel együtt tudok élni ilyen a csapata erre épít, de hogy minden passzomnál, hátulról nekem szalad ellök, felrúg, és sosem szabadrúgás csak simán viszi tovább. Nekem minden alkalommal legalább 3-szor kell szerelnem a labdás játékost mert mindig visszapattan hozzá és megy tovább, olyan mintha kötéllel a lábához lenne rögzítve, és bámerre is pattan ő ér oda először... Kicsit felb..sztam magam, le is mondtam egyelőre a Play Pro előfizetést, mert ez már lassan annyira idegesítő lesz mint az NBA2k...

Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Assetto Corsa Rally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- LEGO klub
- Tesla topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ThinkPad P15v Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB (21330-01-20G)
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 Magyar 2025 éjfekete színben, 2 év garanciával eladó!
- Intel I5-9500
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest