Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
hát nekem most semmit nem jelentett a "fejlesztés". Igaz most nem úgy játszottam mint szoktam, már az első 5 meccsből 3-at a gyerek játszott mind rage quit. Eddig se volt kétségem hogy az rq nem jó de most már tuti. De amúgy se volt nagy kedvem, amikor 3-0 volt már léptem ki, pedig tudom hogy onnan se lehetetlen fordítani de mi a faxnak kínlódjak amit akar az ember azt már megcsinálhatja magának. Az se jó amúgy ha menet közben variálja az ember a csapatot. Nem tudom miért valszeg nem is tudod olyankor egy játékost egyáltalán hogy kell használni.
mondjuk most rengeteg faxság volt. Nem akarom erre fogni ha valaki hát én elismerem hogy egy béna fax vagyok, de amúgy is úgy tűnt elég jók voltak az ellefelek is szóval. Meg volt egy pár aránylag jó meccs.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- E-roller topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest