Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
hát nekem most semmit nem jelentett a "fejlesztés". Igaz most nem úgy játszottam mint szoktam, már az első 5 meccsből 3-at a gyerek játszott mind rage quit. Eddig se volt kétségem hogy az rq nem jó de most már tuti. De amúgy se volt nagy kedvem, amikor 3-0 volt már léptem ki, pedig tudom hogy onnan se lehetetlen fordítani de mi a faxnak kínlódjak amit akar az ember azt már megcsinálhatja magának. Az se jó amúgy ha menet közben variálja az ember a csapatot. Nem tudom miért valszeg nem is tudod olyankor egy játékost egyáltalán hogy kell használni.
mondjuk most rengeteg faxság volt. Nem akarom erre fogni ha valaki hát én elismerem hogy egy béna fax vagyok, de amúgy is úgy tűnt elég jók voltak az ellefelek is szóval. Meg volt egy pár aránylag jó meccs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest