Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Nálam ugyanez. Div 2-ben sima ToTs csapattal 6-8 gólokkal nyertem. Aztán kifarmoltam r9-et és Cruyffot és jön az ismert koreo. Mintha minden meccset ugyanaz ellen játszanék. Konstans vereség, mindegyik úgy cselez, ahogy woody is írja. -400 skill, de nincs megállás. 1350ig lépkedtem ki, mondom hátha ott jobbakat játszhatok. De nem. Ott is porig aláznak, mert a csapat működésképtelen. Tulképp ha nem tudnám milyen divben játszom éppen, azt mondanám h sima div 2 szintűekkel sorsol össze.
Megfigyeltem egyébként, hogy miután a 30 meccs rivalst letoltam, utána őrült meg a csapat. Azért az több, mint fura, hogy az előző 30 meccs alatt tényleg változó ellenfeleket dobált, utána meg konstans “vérprofikat”, vagy olyat, akit brutálisan tol a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Mini PC
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- JVC RX 550
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR GARANCIA/
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest