-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Az a baj, hogy ebben mi a foci? Az összes kapott gólom abból jön, hogy a játékosaim a passz átvétel előtt leblokkolnak és kivezetik előlük. Ehhez nem kell semmilyen tudás. Egy nyüves taktikát kell beállítani.
Az meg a legszebb az egészben, hogy az összes ilyen press after matyi csapat staminája nem fogy ellentétben az enyimmel
Olyan taktikát hol láttam eddig bármikor amiben a "szenvedő" fél játékosai mozognak kevesebbet de cserébe jobban fáradnak?
Erre jön rá az, hogy még orbitális nagy mákjuk is van állandóan. [link]
Ennél többet hol tudok tenni egy gólért? Vagy a gólvonalig vigyem?
Szerintem meglenne a gold1 ha nagyon akarnám, de minek? Hát láttuk Kristófnál az elite3 is l** asz+múlthéten sem jött gold1ből semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- Dell notebook topic
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olyan taktikát hol láttam eddig bármikor amiben a "szenvedő" fél játékosai mozognak kevesebbet de cserébe jobban fáradnak?