Hirdetés
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali fotós kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Grat!
Nálam meglepően jól ment a WL a hétvégén, semmi extra para, delay, lag nem volt. Csodaszerű.
Szombaton 11-3-ban hagytam abba és látszódott, hogy itt még valami extra is lehet. A Gold1 20-5-ben lett meg és nyilván nem bírtam magammal, mentem az Elite-ért életemben először. De már alig láttam, ekkor persze jöttek a Godlike teamek, egyet tudtam nyerni, a többi bukó, így 21-8 lett a vége.
Így összegezve 3 meccs volt kábé, ahol zéró eséllyel mentem, egyiknél ki is gumiztam a kontrollert, egynél a kontrollerem halt le az fos elemek miatt, emiatt szívtam ki, a többi mind szoros, ki-ki meccs, ahol nem volt szerencsém, vagy éppen nem úgy pattant a labda.
Atal volt erősítés a csapatban, nagyon durva lap, mindenhol próbálgattam. Még mindig hiányzik baby Cruyff, mert nála azért jóval darabosabb, de ott van RTTF Hazard, aki csodás kártya, olyan mozgása, dinamikája van, hogy behalok. Sima gold Mbappé még mindig bírja, tolja, teljesen broken az is.

Sztem hígult Xboxon a mezőny, ez egyértelműen érezhető volt, sokkal többen mentek most hétvégén, mint egyébként. Bár a Gold1 általában benne van a meccseimben, de ennyire "könnyen" még sosem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- VR topik
- sziku69: Szólánc.
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külső támadás érte a Rainbow Six: Siege szervereit
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest