Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Azóta zsinórban 4 win. Mi történt? Kitettem Goretzkát és betettem az 5 loan meccses Verónt.
Lejátszottam életem meccsét. Nem tűnt jónak de hamar elment 2-0-ra, aztán második félidőben 4-2 ide, elképesztő milyen nyomás alá helyeztem, majd a 92. be egyenlít egy hail mary szerű távoli lövéssel. Vége 8-7 ide. 26/22 neki 13/8 a helyzetek száma, 91% a passzpontosság, szöglet 9-1, labdaszerzés 17-6. Az ilyen meccsek miatt érdemes játszani! Bárcsak több ilyen lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lejátszottam életem meccsét. Nem tűnt jónak de hamar elment 2-0-ra, aztán második félidőben 4-2 ide, elképesztő milyen nyomás alá helyeztem, majd a 92. be egyenlít egy hail mary szerű távoli lövéssel. Vége 8-7 ide. 26/22 neki 13/8 a helyzetek száma, 91% a passzpontosság, szöglet 9-1, labdaszerzés 17-6. Az ilyen meccsek miatt érdemes játszani! Bárcsak több ilyen lenne!