Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Egyébként érdekes ez: fogalmam sincs, hogy hogyan, de megnyertem az 5 osztályozó meccset még a trial alatt, pedig nagyon messze vagyok a világverő csapattól. Tegnap este a maradék pár órában nyomtam pár DR meccset, ott azért már fent voltam a DIV2 szopórolleren
Son_Martial_Rashford_Rodrigo_Allan_Roussillion meta lapok mindenhol, dragback özön, el is vertek jó párszor, nem egyszer közöm se volt az egészhez, bár egy győzelem és egy döntetlen is összejött, meg persze DNF, furán kifagyó meccsek. Mindezt úgy, h a Fifa 20-at végig Div 5-ben töltöttem, de van egy tippem, hogy ennél idén sem lesz jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- iPhone 13 Pro 256GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4588, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- UTOLSÓ DARAB - Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Son_Martial_Rashford_Rodrigo_Allan_Roussillion meta lapok mindenhol, dragback özön, el is vertek jó párszor, nem egyszer közöm se volt az egészhez, bár egy győzelem és egy döntetlen is összejött, meg persze DNF, furán kifagyó meccsek. Mindezt úgy, h a Fifa 20-at végig Div 5-ben töltöttem, de van egy tippem, hogy ennél idén sem lesz jobb