Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Egyébként érdekes ez: fogalmam sincs, hogy hogyan, de megnyertem az 5 osztályozó meccset még a trial alatt, pedig nagyon messze vagyok a világverő csapattól. Tegnap este a maradék pár órában nyomtam pár DR meccset, ott azért már fent voltam a DIV2 szopórolleren
Son_Martial_Rashford_Rodrigo_Allan_Roussillion meta lapok mindenhol, dragback özön, el is vertek jó párszor, nem egyszer közöm se volt az egészhez, bár egy győzelem és egy döntetlen is összejött, meg persze DNF, furán kifagyó meccsek. Mindezt úgy, h a Fifa 20-at végig Div 5-ben töltöttem, de van egy tippem, hogy ennél idén sem lesz jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Steam topic
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Son_Martial_Rashford_Rodrigo_Allan_Roussillion meta lapok mindenhol, dragback özön, el is vertek jó párszor, nem egyszer közöm se volt az egészhez, bár egy győzelem és egy döntetlen is összejött, meg persze DNF, furán kifagyó meccsek. Mindezt úgy, h a Fifa 20-at végig Div 5-ben töltöttem, de van egy tippem, hogy ennél idén sem lesz jobb