Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Egyébként érdekes ez: fogalmam sincs, hogy hogyan, de megnyertem az 5 osztályozó meccset még a trial alatt, pedig nagyon messze vagyok a világverő csapattól. Tegnap este a maradék pár órában nyomtam pár DR meccset, ott azért már fent voltam a DIV2 szopórolleren
Son_Martial_Rashford_Rodrigo_Allan_Roussillion meta lapok mindenhol, dragback özön, el is vertek jó párszor, nem egyszer közöm se volt az egészhez, bár egy győzelem és egy döntetlen is összejött, meg persze DNF, furán kifagyó meccsek. Mindezt úgy, h a Fifa 20-at végig Div 5-ben töltöttem, de van egy tippem, hogy ennél idén sem lesz jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Macrodroid
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Son_Martial_Rashford_Rodrigo_Allan_Roussillion meta lapok mindenhol, dragback özön, el is vertek jó párszor, nem egyszer közöm se volt az egészhez, bár egy győzelem és egy döntetlen is összejött, meg persze DNF, furán kifagyó meccsek. Mindezt úgy, h a Fifa 20-at végig Div 5-ben töltöttem, de van egy tippem, hogy ennél idén sem lesz jobb