Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

Fú basszus ma valami gyalázatosan rossz volt a gameplay :D Az első 3 meccsen olyanokat kaptam mint még soha a legjobb értelemben(whatif berciche rb-ben 3 db piros linkkel :D a másikon meg marusic rb meg di lorenzo lb-ben.) Gondoltam, hogy túl szép, hogy igaz legyen mert 4. meccsen meg egy olasz profit kaptam :D (300 valahanyadik volt januárban) mid gullit,toty bruno,prime cruyff stb... 3-0-ra vezetett a gyerek de legalább egy gólt érdemeltem volna. Aztán valami csoda és Neymarnak köszönhetően 3-3-ra felhoztam, hogy aztán a 92. percben Cruyff az Akanjimon keresztül tolja át a labdát és nyeri meg a meccset. :D
    Szóval végül 4-1-ben kezdtem de kaptam pár olyan gólt, hogy 10 perce tudom, hogy a srác befelé akar cselezni de a védőm képtelen volt megállni és kicsúszott előle.:D :D

Volt felesleges 400k-m szóval gondolkoztam egy Mbappe-TOTGS Rashford vagy Freeze Maximin cserén de végül mbabu helyett jött reece james és végre jones visszakerült a kpra :D

#13055Töff_PLS
    Aki jó lehet az egy Akanji-Delaney Bürki hármas középre.(az informokra gondolok)

Új hozzászólás Aktív témák