Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Fú basszus ma valami gyalázatosan rossz volt a gameplay
Az első 3 meccsen olyanokat kaptam mint még soha a legjobb értelemben(whatif berciche rb-ben 3 db piros linkkel
a másikon meg marusic rb meg di lorenzo lb-ben.) Gondoltam, hogy túl szép, hogy igaz legyen mert 4. meccsen meg egy olasz profit kaptam
(300 valahanyadik volt januárban) mid gullit,toty bruno,prime cruyff stb... 3-0-ra vezetett a gyerek de legalább egy gólt érdemeltem volna. Aztán valami csoda és Neymarnak köszönhetően 3-3-ra felhoztam, hogy aztán a 92. percben Cruyff az Akanjimon keresztül tolja át a labdát és nyeri meg a meccset.
Szóval végül 4-1-ben kezdtem de kaptam pár olyan gólt, hogy 10 perce tudom, hogy a srác befelé akar cselezni de a védőm képtelen volt megállni és kicsúszott előle.

Volt felesleges 400k-m szóval gondolkoztam egy Mbappe-TOTGS Rashford vagy Freeze Maximin cserén de végül mbabu helyett jött reece james és végre jones visszakerült a kpra
#13055Töff_PLS
Aki jó lehet az egy Akanji-Delaney Bürki hármas középre.(az informokra gondolok)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az első 3 meccsen olyanokat kaptam mint még soha a legjobb értelemben(whatif berciche rb-ben 3 db piros linkkel