Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Fú basszus ma valami gyalázatosan rossz volt a gameplay
Az első 3 meccsen olyanokat kaptam mint még soha a legjobb értelemben(whatif berciche rb-ben 3 db piros linkkel
a másikon meg marusic rb meg di lorenzo lb-ben.) Gondoltam, hogy túl szép, hogy igaz legyen mert 4. meccsen meg egy olasz profit kaptam
(300 valahanyadik volt januárban) mid gullit,toty bruno,prime cruyff stb... 3-0-ra vezetett a gyerek de legalább egy gólt érdemeltem volna. Aztán valami csoda és Neymarnak köszönhetően 3-3-ra felhoztam, hogy aztán a 92. percben Cruyff az Akanjimon keresztül tolja át a labdát és nyeri meg a meccset.
Szóval végül 4-1-ben kezdtem de kaptam pár olyan gólt, hogy 10 perce tudom, hogy a srác befelé akar cselezni de a védőm képtelen volt megállni és kicsúszott előle.

Volt felesleges 400k-m szóval gondolkoztam egy Mbappe-TOTGS Rashford vagy Freeze Maximin cserén de végül mbabu helyett jött reece james és végre jones visszakerült a kpra
#13055Töff_PLS
Aki jó lehet az egy Akanji-Delaney Bürki hármas középre.(az informokra gondolok)
Új hozzászólás Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az első 3 meccsen olyanokat kaptam mint még soha a legjobb értelemben(whatif berciche rb-ben 3 db piros linkkel