Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
Abban mi a poén, hogy TOTS Moments Inaki Williams góljai nem érnek a rúgj gólt TOTS játékossal DR meccsen Objectives-ben?

-
Gatho87
tag
Nah én azt hiszem befejeztem ezt a fifának nevezett fost. 4 drival meccsen 8db 11est kapott az ellenfél. És többnyire a vgén pl. Szögletből a kapusomról..minden egyes szerelésem visszapattant..szabálytalankodik az ellenfél erre előnyszabály befejelem és visszafújja nekem szabadra...6ot bírtam nyerni wl-ben..még egy sima non rara goldos is megvert,hogy volt 30 helyzetem és rúgott 2 11est...meg van hogy kapura sem tudok lőni..miért van ez??? Nem vagyok nagy játékos sőt..de ez már szánalom..hogy hologrammokaz embereim nem is beszélve...cselezni sem tudok..csinálom a kombinációt 10-ből egyszer csinálja 9szer meg vmi mást..már tényleg nem tudom hogy kell...
-
sz_abika
addikt
Az rémlik valakinek hogy melyik ICON sbcben van olyan World Class sbc amihez nem kell az IF?
-
Kristof_94
nagyúr
Mi a technikája szögletből becsavart gólnak? Milyen erő, szög, stb. Köszi!
-
sz_abika
addikt
Vajon van Blind elég jó CDM ahhoz hogy egy 4-1-2-1-2 és 4-2-3-1es csapatba beletegyem úgy hogy Ibra kikerül miatta kispadra?
28 óra múlva az olasz TOTS picknél kiderül asszem... -
Mrguba
őstag
Ilyen szenny embereket mint ezek a magyarnak nevezett fosok...
Nyomjuk a silveres meccseket...elso gol utan kilep en vesztettem....EZT HOGY KELLLLLLL?????
Masik meg magyar es nekiall dabelni mert rug 1 golt..szanalom
-
Kristof_94
nagyúr
Munkahely jelentkezik!

-
thebigK
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Balatonalmadiban is jo a rozefroccs, meg a csajok

-
secular
tag
Sziasztok!
Nem vagyok valami hú de jó azt aláírom, viszont tegnap tűnt fel, hogy arról nem is beszélve h nem tudok egyszerűen nyerni, de mindegyik ellenfelem ugyanabban a játékstílusban játszik. Fogalmam sincs, hogy csinálják.
- Hosszú, akár félpályás passzok nagyon pontosan, és úgy veszik át, mintha ha csak oda gurítanák neki.
- Utána elkezdenek olyan könnyedén passzolgatni, h mire felfogom h vajon a 4 szabad emberéből melyikhez fog passzolni, passzolt valamelyiknek és így tovább. Próbálom fedezni, és 2. játékost oda küldeni zavarni, de nagy ritkán segít, utána pedig már kb nem rajtam múlik h tud e lőni.3 pasz a 16osomon belül és gól. Én egyet nem tudnék az ellenfél 16osán passzolni maximum ha kontra van és 3an vagyunk 1 ember ellen.
- Ennek ellenére h labdavesztés után 2 passzal később már a 16osom előtt van az ellenfél, ha én labdát nyerek még ha le is vannak maradva az emberei a hátúl maradt védők könnyedén szerelnek, vagy olyan tökéletesen fedezik a többi játékosom h ha tudok is passzolni nem tudok építkezni előre fele.
- A másik legszebb h ha én labdát vezetek a szélen könnyedén beér a védő, ugyanez fordítva 2 évig futok mire talán utolérem ahol egy hátra húzóscsellel el küld gyufáért, hiába látom mit fog csinálni és nyomom a szerelést, kilép a játékosom az egyik irányba de túl korán, vagy túl későn, könnyedén megy el mellettem.
-Szerelés, ha nagyon jó ütemben nyomom el tudok szerelni, egyébként nem, konkrétan mintha rá lenne tapasztva a lábára a labda. Fordítva ez úgy nézki h fél méterre van tőlem az ellenség, bármit csinálok lefog szerelni, vagy belefog lépni a passzomba.PLS HELP
Hozzáteszem h játsz szingle online matchet csak szilver játékosokkal mi a fenét csinálom, és mindenki más is, szóval csapat/jétákos különbség nincs.
-
MdewC
nagyúr
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Eks!
Edgar: tx!

-
KaksziLajos
senior tag
-
p0ty
aktív tag
az szép látom másoknak azért a nagy ratingek estek, lehet Ronca jön majd az olaszból azért nyitottam most a 3 legrosszabbat

-
Mrguba
őstag
Na ma kinyitottam az SB rewardokat

Ket mega pakk...
Egyikben valami spanyol bekk elvittek 80 ezerbe egybol..
MAsikban valami 91 es cf argentin 250 ert....TOTSok persze -
Kristof_94
nagyúr
Én még nem csináltam meg, majd látom holnap... Attól függ, hogy mennyire gyorsan tudom majd megszerezni a weekly tots lapokat. A lényeg, hogy az olaszt mindenképpen ki szeretném rakni.
-
MdewC
nagyúr
Alba/Ramos
vagy
Sandro/Dikk
Tipp?
-
p0ty
aktív tag
nem mintha betudnék építeni akárkit a holland totsból de megcsináltam a garantált packot, de felnevettem mikor megláttam hogy a legrosszabb jött 87es El Khayati, ezzel csak annyi baj van hogy a törökből a spanyolból és most a hollandból is a legrosszabbakat nyitottam, már előre félek mi fog jönni az olaszból

valakinek jött valami használható a holland totsból?
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ki nem?

Asszem a 18-19 ben nem volt osszesen ennyim
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Biztos nincs gondja kit rakjon be kit vegyen meg
-
dejvid8
őstag
Nem értem rá hétvégén WL-ezni, csak ma este. Úgyhogy nyomtam egy FIFA Maratont, 6h-t toltam, sikerült is 20 meccsből 14-et megnyerni, úgyhogy megvan a gold 3, tovább már nincs is erőm játszani.
Elég ez, Dumfries-t szeretnék nagyon a pickből, az meg talán jöhet gold3-ból is.Ez volt a team, végül megvettem Gullitot, nagyon tetszik. Lefejel mindenkit, igazi all-in-one player.
Na meg ez a 98-as Eusebio... Fenomenális.
..Ugye? -
toxicjew
addikt
Na végül siekrüölt leülni a gép elé és behúzni a maradék 3 wint, szóval megvan a szokásos.
-
Gaborz1
senior tag
Kiraktam az Eredivisie garantált TOTS SBC-t és egy Dumfriest dobott.
La Liga csapatba hogyan lehetne berakni
magas chemre? -
dejvid8
őstag
Nem lehet venni, küldetésekből tudod megszerezni őket.
Itt vannak az eddigiek és hogy miket kell értük csinálni.
14 fog összesen kijönni, eddig 5 jelent meg. Itt tudod követni hogy mik vannak / lesznek.
-
QV222
tag
Még egy kérdés
Honnan tudom, hogy melyik a FUT Swap IX player, milyen ez a kártya kinézetre, van egy rakás feket kártyám de melyik a IX Swap?
Természetesen ez is SBC-hez kellene. -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem tudom, de untradeable lapokbol kijott, Blind lett belole. Vajon shadow mellett tud már sprintnelni?
-
QV222
tag
Szükségem lenne Team of the Week player-re SBC-hez
Hogyan tudom beszerezni?Lehet venni vagy csak másik SBC kirakásával kapok?
-
Kristof_94
nagyúr
Lesz olcsóbb ez a holland tots sbc?
Amúgy megvan a 17 győzelem. Az utolsó ellenfél egy serie a gyerek volt, elöl a két terminátor, Mertens és Gomez. Egy gólos vezetés után kiegyenlít, majd Mertens dab. Több se kellett nekem. Socrates kapasból a levegőben eltalált labdát a felsőbe, majd Ibra gól, körbe rohanás a pályán és dab. Jól esett!

Jöhet CR. Köszi EA! -
sz_abika
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
En amugy kivarok picit, ha szerencsem lesz a TOTS SbC valamint a csutortokbol, akkor igazából mar nincs kire várnom / sporolnom. Es akkor kipattintom ennyiert is
-
eM'82
addikt
Sziasztok,
XONE-on PES-re váltottam, de látva a Volta-t... nekem a Fifa 20 kell. Pont.
Éppen ezért kérdem, hogy (hátha emlékszik rá valaki) induláskor (szept vége) a Fifa 19 mennyi volt Xbox-on?
Előrendelve a Fifa 20, jelenleg 18k-ért a legolcsóbb itthon, de hátha lesz bundle kódként, vagy valami Game Pass akcióban induláskor.
üdv és köszi -
KaksziLajos
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Nálam csatár. Vagy 4 4 2-ben CR párja, vagy 4 3 3 (4) -ben egyedüli. 4 2 3 1-ben neha Cam.
A 4 4 2-ben a legjobb, get in behind, stay central, és come back on defence van rajta. Jah, és az M/M nem zavar, a manuális beindítással tökéletesen lehet kompenzálni. Fejel úgy, mint Eusébio.
A szabadrúgások meg... Minden 99.
sz_abika
Kellett egy ember megmaradt coinból, 88-as Mertenst vettem. Állat. Pedig a Futbirthday lapja nem jött be. Én is kiraknám, de ennyiért... -
sz_abika
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Amikor volt IF golszerzes objective en mindig őt vettem meg. Brutal jól mozog es lő.
Mertens bántja a csoromet, beferne a Napolis tamadosorba, de horror áron megy :/
-
Digestive
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Lövés, tempo, fejelés fullos, de az M/M miatt én 20 meccs után eladtam. Én nagyon éreztem, h nem úgy indul be, mint Eusebio például. Nem mozog üres területre, nem kéri a labdát! Középső CAMnak marha jó lenne, de nekem ott moment Socrates van.
-
Mrdevil
addikt
Garantált Holland tots: 91-es De Jong, hát legalább megpróbáltam. ☺️
-
v-man
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Kicsoda?
Ja közben van már kép ☺ -
Szigma70
addikt
Akkor nem lett kitolva a WL mi?
Mint a mosottszar.kb. úgy érzem magam ettől a nagy kipihenéstől
-
Meghivott
addikt
AndroTomi nevű tetű látogatja a fórumot?
-
Szigma70
addikt
Senkit nem tudnék beépíteni, és nem is akarnék, ki tudnám rakni klubból, de minek?
Van vagy 6 vagy 7 TOTS a klubban, az elég az elkövetkező SBC-kre, és nem fogok még 1 84-es csapatot se elpazarolni egy olyan lapra, ami csak a következő SBC-be lenne jó. Az olaszt kirakom, meg majd a franciát, meg ha lesz Ultimate.Sztem
-
toxicjew
addikt
Tadic jött a garantaltbol, fasza lesz az olaszba

-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Most miért menjenek már a fenébe?
Szerintem teljesen vállalható a követelmény, a játékosok 80%-ának klubból megvan szerintem.
És hát van lehetőség nagyot nyitni.
Nekem is, 5K-t kellett ráköltenem pluszban. -
Kristof_94
nagyúr
84-es csapat + IF a holland TOTS lapért, elmennek a fenébe... 70-es chem pluszban.
-
Readonly2
tag
válasz
DallasKorben
üzenetére
Nála van vagy 10 jobb kapus, curtois, bármelyik de gea , van der saar, tots Ederson , szcesny,donnaruma.
Középső van der saar-t ajánlom a többieket nehéz beépíteni a védelmébe . -
szabyka95
őstag
válasz
DallasKorben
üzenetére
Rault berakod lcmbe s kozepre azt raksz akit akarsz
Tots witsel
Tots naingollan
Akarkit -
thebigK
addikt
válasz
DallasKorben
üzenetére
Rodri helyett rakd ki Gullitot
-
DallasKorben
csendes tag
Sziasztok. Segítsetek legyetek szívesek van 1.2 millió coinom érdemes még icon sbct kirakni vagy vegyek tots játékost, a védelmet vagy a kp szeretném erősíteni vkivel. Nyitottam egy tots De Ligtet de nem tudom hogy beépítsem vagy adjam el. Akkor kb. lenne 2 millió coinom. Ez csapatom.

Ps4 DallasKorben77 -
szabyka95
őstag
Ki emlekszik arra amikor meg lehetett custom szoglet taktikat csinalni? Hogy merre mozogjanak a jatekosok
Bele se merek gondolni mi lenne ha lehetne a 19ben is. Meg csak az hianyzik.
Vagy olyan megkerulos cselt mint amit bale csinalt anno sergi roberto ellen, csak itt fellehetne maszni a reklamtablara.
Bocs, kieget ez a wl, egy kalap sz.r az egesz 😂 -
Readonly2
tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Mindegyik gyönyörű
a sok kapufas nem gól szitu az szerintem már sztenderd , ha nincs minden 5. Meccsen akkor aggódom -
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nehezkes azert

Eddig 3 van meg 5 meccsbol...
De itt azert tenyleg kijon a tudasbeli kulonbseg..
Eddig majdnem egyforma csapatokat adott... -
Mrguba
őstag
Sracok ez a nyerj 10 online single meccset csak ezusttel az a kezdore onatkozik es behozhatok pl ikont a meccsen vagy akkor nem szamolja???
-
gabigyerek
senior tag
Na mutatok pár WL es élményt.
1. Jo ez nem cucc csak vicces hogy én már a menüben vagyok a meccs még megy.
https://youtu.be/ZC_TFW-Rf9I2. Ezeket kifejezetten jól bírom idegileg
https://youtu.be/ZW2dPlg1jmo3. Ezen sem török már joyt el...
https://youtu.be/HkXNfuvR_fA4. Ezeken meg már tényleg átlépek.
https://youtu.be/XWzYe9xPifQPárszor azért elgondolkoztam, hogy szépen megigazítom a nyakkendőmet. Rákötöm az erkélykorlátra és megcélzom a 3ikról a Family Frostos autó tetejét.

-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére

Vállamra meg Sterlinget, a másikra meg egy EA logót
Lehet a pakkluck is megjönne

-
Szigma70
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
Remélem kitolják a wl-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Autós topik
- OpenMediaVault
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HP 250 G7 Notebook, 15,6" HD, Celeron N4020 CPU, 4GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo V110 Notebook, 15,6" HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 500GB HDD, W11, Számla, 1 év garancia ( olv
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 15 Retina - Mid 2014 - 2.5GHz i7, 16GB, 500GB SSD, GT 750M - ÚJ AKKU!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
6L sör tüskével!