Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Srácok, a szeptemberi POTM sbc mikor lesz?
-
majnkopf
tag
válasz
ForRedGlory #3979 üzenetére
Nálam is "serceg" ha erre gondolsz.
(#3986) Szigma70: én is így vagyok ezzel ahogyan korábban is leírtam, ebben a játékban a győzelem sem vigasztal, annyira nem élvezetes
(#3987) kiserik: hagyjad már múltkor nem bírtam lefutni Kroost Mbappével ott ki is léptem inkább
(#3989) Toguro San: nekem volt már nem egy meccsem amikor a world class gépet (komoly játékosokkal) könnyedebben vertem el, mint egy játékost, annyira durván mozgott a védelme magától
(#4004) gabesz82: pedig sokan említették köztük én is, nagyon tré a tizivel együtt. 2 csík gurítás (még így is mellé tud ugrani a kapus hiába megvan az irány) 2csíknál egy kicsit több akkor előjön a Sergio Ramos mód. kilövi a világűrbe
#4015) Z'Z": patch óta van jelen ez a probléma nálam
és mindezek mellé még a játékmenethez hozzájön, hogy bármilyen apró csel vagy kis labdatartás olyan burkot tesz a játékosok köré, hogy alig tudsz hozzáférni illetve szerelni szinte lehetetlen. labdával az ellenfél fürgébben mozog, bármilyen játékosod van, mintha 2 acéltorony mozogna ha éppen cselez az ellenfél vagy a sprinttel való gyors indulást használja
(#4057) Z'Z" : durván nyomjátok, nekem hétvégén nem volt időm, így szerintem gold1 lesz csak, pedig elite 3ban bíztam
igaz nem tudom mivel jobb kevesebb pakkot kapni még ha elvileg több cucc is van benne
-
dtrms
aktív tag
Csak azt nem értem, hogy a tegnapi meccs utolsó 20 perce az honnan jött!? Ha ilyenre is képesek miért nem így játszik a csapat? Mou tényleg ennyire egoista lenne, hogy egy ennyire lejárt taktikát csak azért se enged el ?!
Véleményem szerint Woodward és Mou is takarodhatna a fél kerettel együtt sajnos. Már csak az üzletről szól a csapat és nem a sportról
Szerk.: Mou Modricot is majdnem kinyírta....aztán elment onnan és most a Madrid vezére. Szerintem Pogbával is ugyan ez lenne egy rendes edző keze alatt.
-
akooos
veterán
26/14 lett a vége, nem akarok mar szenvedni 4 meccset. Ez a fifa 18ban legalább 20 win lett volna. Nem tetszett ez a wl.
-
Digestive
veterán
Mbappeeeeee
Atyavilág! 🤤
-
A guru
addikt
Nem szoktam itt sztárolni magam meg semmi, de erre azért büszke vagyok...
-
Delpo91
csendes tag
83. percben, 3-0-ás vezetésnél kékhalál.. Ilyen sem volt még..
-
p0ty
aktív tag
Valaki aki PC-n játszik, olyan kérdésem lenne hogy kilehet kapcsolni az origint fifa közben? mármint nyomom utolsó WL meccsem ha win akkor gold 2 ha lose akkor gold 3 marad és jött valami origin cucc és letálcázta így ki is dobott a játékból mikor vezettem..
-
Z'Z"
őstag
Innen is üdvözlöm Sainthabakukk kollégát.
Most megtapasztaltam, milyen egy profi ellen játszani. -
arpo04
őstag
Keso estetol hajnalig box is ilyen. Akkor erdemes venni delutan 4 es 10 kozott meg a legerdemesebb eladni. Hetvege a wl miatt draga mivel ha valaki erositeni akar meg az ugyis megveszi.
Tajtek: H/H a legjobb mind a kpn mind a vsatar poszton kiveve a cdm es a vedok. Ket szelsonel se baj ga H/H. Elozo fifaba Firmit imadtam ezert. -
Tajték
senior tag
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
KaksziLajos #4043 üzenetére
A ToTW valószínűsíthető jelöltjeit mikor teszik közzé?
-
p0ty
aktív tag
válasz
Yodamest #4070 üzenetére
ahogy nézem a piacot legalább is PC-n igaz jön az SB reward de este látom olcsónak a piacot gondolom akkor ér haza mindenki nyitogat meg kereskedik reggel meg drágább vagyis ahogy én nézem
ilyenkor hétvégén meg a PC piac felugrik követem a játékosokat és 10-20k ugrott az árakon felfelé, kimondottan most ilyen 100-400k körüli játékosokat néztem -
K.J
senior tag
Ugyanannyi meccset kell nyomni pc-n és konzolon is.
Más:
Kezdhetnének valamit ezzel a nyomorult kick off glitchel is. Van, aki kifejezetten erre játszik. Srác ebből szerez gólt, utána nincs idegrendszerem visszahozni. Elképesztő.Milyen gomb kombinációt kell használni ahhoz, hogy ne legyen gólöröm meg semmi, csak kezdő egyből?
Játszatom OTW Lamart, nem rossz, de sajnos nem is olyan op. Lehet a mai meccs előtt el kellett volna adnom. Félek, hogy csak bukó lesz. -
Yodamest
veterán
reggelre szerintetek megint várható áresés? gondolom sok csomagnyitás lesz az SB jutalmakból. Gondoltam rá, hogy a drágább játékosokat kiárulom még az éjszaka leple alatt és újraveszem holnap.
-
Lori82
senior tag
Láttam,hogy itt valaki jelezte,hogy nem kapta meg az ingyen csomagot.Én sem kaptam meg.Írtam az EA-nek,de b@sznak rá válaszolni.A másik ami kikészít,hogy be van állítva a magasabb biztonság vagy mi a franc a neve,mindig kér valami biztonsági kódot.Szeretném megváltoztatni az elsődleges email címemet,de nem tudom,mert bár kiírják,hogy elküldik a biztonsági kódot,nos ez nem történik meg.Legalább 10-szer próbáltam és egyszer sem érkezett meg a biztonsági kód.Egyre gázabb az EA.
-
Lori82
senior tag
PC-sektől kérdezem,nálatok nem serceg néha a hang,főleg gólörömnél?Head-settel nyomom és baromi idegesítő.A másik kérdésem,hogy Pc-n hány meccses az idei WL?Sikerült összekaparni a 2000 pontot,jövő héten én is tolom.
Más: Nem kaptam választ,kp-t és a széleket erősíteném.Fred a játék elején,ha jól emlékszem 15k körül ment,most satabilan 40k körül van.Megéri a zsetont? Bal szélre Rashford,Martial vagy Anderson? RW-be Willian,Sterling vagy Mahrez. -
Tajték
senior tag
Oké de ha jól emlékszem akkor az Elit 2 és elit 1 között van vagy 7000 pont különbség. WC szinten 4 meccs is csak 6000 pont, nem hiszem hogy mindenki legenden fog nyerni négyet innentől. Mert aki már legenden és ultimate szinten van az már lejátszotta és Rank-ban van.
De aztán lehet hogy igazad lesz. Mindegy, elit 2 -ért is jó pakkok és coin van
-
Lori82
senior tag
Engem ez az SB nagyon felidegesít.86,85-ös csapatok ellen még világklasszis szinten is megszenvedek,sokszor kikapok.Úgy passzolnak mint a Guardiola féle Barcelona a 75-ös emberek.Nem lehet elvinni mellettük a labdát.Legendáson kétszer nyertem 7 nekifutásból.Egy 68-as és egy 78-as csapatot sikerült megvernem
-
Tajték
senior tag
Na végeztem a Squad Battles-el, Elit 1, 46,900 pont a héten.
Remélem valami csöppen valami jó a pakkokbólMás:
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek az ilyen 40-50-60k értékű játékosoknak idővel be fog esni az áruk vagy kb közel tartják magukat?
Mert nem szeretném elpazarolni a 200k-mat arra hogy most megveszem az erősítést jelentő játékosokat és 1 hónap múlva meg a felét fogják érni.
Érdemes megvenni őket most?
Gondolok itt: Immobile, Mertens, Icardi, Hamsik, Alaba, Goretzka
-
ShiberMonkey
senior tag
Hát én most tettem egy próbát.
Division 7 sima online seasonben.
Tudni kell hogy 2015-ös rész óta játszom a sima seasonnel és mindig eljutottam DIV 1-ig de a 2-3 simán megvolt. (Inkább 2 mert 3ból mimdig felugrottam de az stabil volt). Tavaly DIV 1ig jutottam UTben.
Na de a lényeg 8 meccset játszottam assisted controllal és 15 gólt rúgtam 14-et kaptam (és ez csak a DIV 7) 3,5-es gólátlag meccsenként.
Majd tavaly is próbálgattam de most kipróbáltam manual controllal (csak manual playereket sorsol össze) és láss csodát 8 meccs 1 kapott gól (1vereség 1:0ra) és 5 lőtt gól. Ez nem azt jelenti hogy hú de nagy mester vagyok csak azt hogy akkora a rásegítés hogy leültetsz egy 12 évest és elpicsáz mint a szar ha van rásegítés mert Valenciával ad egy 25 méteres labdát ami pont a csatár elé száll vagy úgy Tiki-takázik ahogy Guardiola alatt egyik csapat sem.
Itt manualon sem jobb a helyzet megy a high pressure itt is, de itt úgy látom hogy nagyobb esélyel lépek szintet mint segítéssel (igaz vagy 15 percet várok egy meccsre). Mindenkinek ajánlok egy próbát, csak hogy lássatok mennyire másabb a passz rendszer és hogy itt egy sima tap az x-en arra elég hogy 25 cm-ert gurítsd magad elé a labdát, le kell rázni a védőt, forgolódni kell hogy passz helyzetbe kerülj védőkkel azonnal ki kell vágnod mert úgy elveszik mint a szemét.
-
A guru
addikt
Pólus 3. hely meglett, minden meccsemet XBOX-on játszottam ráadásul...
-
Geradossz
aktív tag
Srácok akkor most havi fullra nincs? Tehát pl ha Gold 1 vagyok de már nem lehetek Elite 1 fölös letolni a maradék meccseket? Vagy van bármi féle jelentősége?
-
Digestive
veterán
Ez annyira borzalmasan élvezhetetlen, h 3 napja már nem is kereskedek. Nem mozgat, h vegyek jobb játékost, mert qrvára mindegy kivel szenvedek!
Játszottam draftot is ikonnal, CRrel és velük is élvezhetetlen!
Nekem úgy elment tőle a kedvem, h nem is tudom már komolyan venni...
-
KaksziLajos
senior tag
Higuain 2 gól=IF lap?
-
MdewC
nagyúr
Incepcio összefoglalja mi a legnagyobb gond.
100%-ban igaza van. Értelmetlen vele vitatkozni.
-
gabesz82
őstag
Div rivals már tegnap este is elég fos volt. Nagyon sok esetben toszta el a cseleket, mert a 2. gombnyomást már nem vette be... plusz rányomtam a lövésre erre bő 1 mp-cel később belerúgott egyet, de olyan erővel, hogy jó ha 3 métert gurult a labda. Szóval ez így most jelenleg tényeg fing... PC-sek, patch utáni helyzet?
kiserik: én Ligue1-gyel nyomom, szerintem viszonylag olcsón lehet erős csapatot összedobni. Jelenleg ez a csapat: [link]
-
arpo04
őstag
válasz
Digestive #4035 üzenetére
Vicc hogy egy felkesz gagyit adtak/adnak ki minden evben, amit esportnak mernek nevezni
Blizzard a 2 eves kieg alatt ad ki annyi pachet mint az EA 10 honap alatt. Ja es abbol a 2 evbol 5 legalabb az uj content tartalom ami fokozatosan kerul bele.
Sokszor olyan az erzesem mint a hullamvasuton ulnek. Ha annak a bizonyosnak a jo vegen vagyok elvezem, ha nem... -
kiserik
senior tag
Francia ligát használ valaki? Tervezem, hogy a PL-ből átnyergelek oda.
-
-
Digestive
veterán
De ne használat közben fejlődjön már bakker! Ez olyan mintha kiadnának egy kocsiból egy új típust, aztán havonta visszahívnák javítgatni... Volt egy egész évük fejleszteni és letenni az asztalra valami szebbet, jobbat. Na ez nem sikerült még részeiben sem. Szerintem totál kudarc ez a 19!
Az egyetlen megoldás az volna, ha a 18 utolsó ha 2 havi beállításait egy az egyben adaptálnák meghagyva a TF, first touch újdonságokat! Ha ez nem történik meg akkor ez egy nagy GANYÉ marad már egész évben!
-
seedorf88
tag
Srácok én még mindig nem kaptam meg Ronaldo-t és pakkot a dlc-hez.
Pc-én tolom.
Valami ötlet?
Írjak a konzolvilágnak ? -
A guru
addikt
válasz
Kristof_94 #4031 üzenetére
Csináld azt, mint az eddig megnyert 10 meccsen...
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok!
Most 10 győzelmem van, 13 van hátra és 4 kellene a gold eléréshez. Bármi tipp, tanács? -
-
p0ty
aktív tag
csodás érzés kapni 2 gólt és aztán kilép az ellenfél és kikaptál
de próbálj meg WL-ben jó helyezést elérni
9win 2 lose erre jött a 3. lose mert kilépett az ellenfél és ő nyert
vicces
egyre jobb ez a pc fifa -
Z'Z"
őstag
válasz
ForRedGlory #4013 üzenetére
Így, hogy felhangosítottam, már halottam a recsegést.
Ilyet én még nem tapasztaltam. -
Tajték
senior tag
Felháborító hogy gondolnak egyet és egy gombnyomással tönkreteszik a játékot!
Végre volt egy jól játszható fifa, direkt nem idegesítem online magamat, tökre elszórakoztam offline is, de hoza a szokását az EA és belepiszkált.3 kapufát ziccerből és 5 ziccert hagytam ki még a gép 3 szabadrúgás gólt rúgott DeBruyne-vel, nevetséges kiléptem rage-el a francba.
Most akkor nem tudom hogy milyen játékmódot kéne játszani....
Esetleg azért nehezítették, hogy a SB-ben ne érjenek el sokan olyan jó helyezést?
Én most Elit1-ben vagyok, kevéssel a Rank tól lemaradva
-
dtrms
aktív tag
Más: Auba 2gól és egy gólpassz....
-
Z'Z"
őstag
válasz
ForRedGlory #4009 üzenetére
De itt mi a gond?
-
Scale
őstag
-
gabesz82
őstag
Csodálkozom, hogy a borzasztó autotackle és erőltetett AI védekezés mellett senki nem említi az elk..rt kapuskirúgást.
arpo04: ellenem többször is jött, de nem sok vizet zavart.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #3998 üzenetére
A meccs napján már eladni kell. Persze aki gólt lő, azon lehet keresni, de ezt nem tudja előre senki, nem lehet rá tanácsot adni.
-
arpo04
őstag
Mullert erdemes megvenni es cam-ba jasznalni? Catalyst lappal eleg jonak tunik
-
thebigK
addikt
Ugyanaz a fos mint tavaly, az hagyjan folyamat vicc golokat kapok es sorozatban bukok, meg mindig csak 13 winnel jarok, de ha a 120. Percben vezetest szerzek, tuti kurva elet, hogy utana meg egyenlit az ellen. 2x kaptam dnfet mert ablakba baszott ez a szar, tudtam en, hogy nem lesz setagalopp, de eg es fold a gameplay is tegnaphoz kepest. Nyilvan voltak jobbak mint en, de ez egy vicc, ami megmaradt tavalyrol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.