Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Mit nekem ilyen kóklerek, én igazi varázsló vagyok, ezért nem gátolhatnak meg engem ilyen telefon vezetékek és hálózatok, bárhol és bármikor képes vagyok utazni a térben és időben, egyedül a Fifa-t nem tudom rejtélyes okokból irányítani, az ebadtát valami felsőbb erő, nálam hatalmasabb varázsló, kinek neve DéDéA irányítja. Az EA nevű Istenség közebenjárásával gyakorolja DéDéA a hatalmát sok ember életét nyomorba döntve, csak azoknak van esélyük a túlélésre akik zöld korongot áldoznak oltára előtt.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Feltételezés persze, de olvastam és reális lehet, hogy 4 csapatot kell kirakni majd 86-tól 88-ig. If lapok kelleni fognak, francia meg United játékosok. Szal aki készülni akar, az erre számíthat. TOTS Gignac ajánlott a rating miatt, illetve vettem Matuidit is párat, lehet kell Juve kapocs is.
Nem lesz olcsó... -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Aguinaga
üzenetére
Köszi szépen!

Át lettem verve, Ter Stegen és Veratti, max. egy SBC-be jók!

Pedig reménykedtem egy normális ST-ben vagy esetleg egy Witsel, hogy a kék verziót eladhassam, de nem...
A csomagokat meghagytam, pedig egy pár percig gondolkodtam rajta, hogy elnyitom. Reménykedem benne, hogy július 17-től lesznek TOTS lapok is. -
p0ty
aktív tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
a Picknél reméltem 1 nagyobb jobb használható kártyát, (Bappé,Ney,VVD,Trent,Militao) mert akkor eladhatnám a csapatban lévő trade játékost, igen eladhatóak, lehetett volna rosszabb is, de VVD ára meg van ami még a cél volt, csak szeretek inkább elől fejleszteni nem pedig hátul, de a muszáj nagy úr
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Felisten.
TOP 5 középső CM/CDM-ben van, nálam Gullit után rögtön ő jön a rangsorban. Nem fárad, mindenhol ott van, előremegy, visszaér, a dribbling és a 4* csel miatt nálam kulcspont a kp-n a labdakihozatalnál.Basicen is jó volt, én a jumping és a sebesség növelése érdekében tettem rá anchort.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Papu Gomez lapjához képest ég és föld a különbség, Papu javára. Dribbling, sebesség, lövés...
Ezért, plussz az általad leírt wf, wr és skill miatt Savanier CAM-ba nem jó, CDM-be meg kevés a def. Szóval igazából talán CM az igazi poszt ahova való, de oda is vannak sokkal jobb lapok.
Szóval semmiben sem lehet Papuhoz hasonlítani. Talán egy józsefvárosi Gomezként , occó lapként, ezej, ezejöccázé beszélhetünk róla.

-
arpo04
őstag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Eloszor is, tiszteld mar annyira a masik csapatot, hogy nem becsmerled. Nem vagyok madid szimpatizans, sot... Viszont attol meg megadom a tiszteletet. Nem szoktam egyik csapatot se szidni, meg ha lila-feher is a szinuk (ugye Fifaisshit)

A masik pedig az penzugyi fairplay nem egy evre vonatkozik. Ha jol tudom az utolso 5 ev szamit es igy tolodik ki... Nyertek 3 bl-t es ez eleg nagy bevetel; Cr tavozott es a fizetese is neki volt a legmagasabb. Az utobbi idoben nem igazan igazoltak. Igy nem hiszem rezegne a lec emiatt...
No offens
-
-
akooos
veterán
válasz
Aguinaga
üzenetére
Bevezették a VAR-t, Kassai nem kapott meccset egyik sorozatban sem és tessék
Viccet félretéve, semmi nem változott, a Pool tavaly is ott volt, a City tavaly is negyeddöntőzött, az EL pedig idén gyér felhozatalú sorozat volt, mindkét angolnak kötelező volt a döntőig eljutni.A többi nagycsapat az egész szezonban ilyen formát mutat, elég a Realra, Bayernre gondolni. A Juve tavaly VAR miatt esett ki, idén a csoda Ajax miatt.
Szerintem ezért szép a foci, jövőre az angolok a 16 között elhasalnak
-
Yodamest
veterán
válasz
Aguinaga
üzenetére
hát nem irigyellek, elég fos helyzetben vagy, Florenzi és SMS között nem tudnék választani én sem
olyan felállás meg sajnos nincs ahová két RB-t be lehetne tenni. Én a helyedben 2 olasz ligás + ikonos csapatot tennék össze és akkor mindkét játékost tudnád használni egyikben-másikban. -
Zimmi91
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Annyi igen, én is az Icont veszem ki ha meglesz a 14 az fix

Ez a WL meg vmi borzasztó, első meccsem úgy kezdődött, hogy felugrott az origin és DNF

Utána meg botrányos volt a játék, késés, mocsárfoci stb ami kell, remélem a 11 win meglesz, hogy ne keljen szenvedni a pontért
-
Edgar2621
őstag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Valamennyit biztos mennek majd feljebb, de nagy csodára szerintem nem érdemes várni. Viszont ha szerencsésnek érzed magad akkor bele kell rakni majd őket tradeable totw sbc-be és értékesebb lap jöhet.
Bár nem tudom hogy kellett-e a garantálthoz totw lap, aki emlékszik rá majd biztosan ír. -
Szigma70
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Rijkaard érdekes.....
Nálam is van pár 11--es sara, de ez nem biztosan az Ő hibája, hanem a játékmenet miatt van.Sztem az a trükkje, hogy ne válts rá, hagyd, hagy oldja meg saját maga. Nálam akkor a legjobb. Így nagyon jó belépői vannak, meg blokkjai. Odaviszem az emberre, aztán elváltok róla. Ha irányítom, akkor lomha, akkor is jó, de érteni, tudni kell vele védekezni. Viszont ha elléped vele, akkor cseszheted

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Aguinaga
üzenetére
Például így! Savic CM-be, Lukaku meg a helyére.
-
Aguinaga
őstag
-
feelurself
aktív tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Ha van rá keret, ebbe a csapatba vagy coutinhot vagy douglas costat tenném Sane helyett. A kettő közül nekem Coutinho valamiért nem jött be, pedig az 5SM miatt vettem.
Szóval én costat mondom, de lehet egy jobb játékos kijavít majd
Hopp, most látom costa ott a cserék között. Akkor nem szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Mini PC
- Temu
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- weiss: Autó költségek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az durva. Sztem annyira nem lesz jó. SE

.