-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz82
őstag
válasz
szabyka95 #37793 üzenetére
Sok mindennel gond van, a latency is köztük van igen, de a sávszél is erősen ingadozó. A 20 dollár meg egy alap wifi router ára, sőt még több is annál
Mdewc: az alkoholt még megértem, de a többit nem tudom értelmezni
Egyébként nem véletlen, hogy még a wifit sem igazán csípik ilyen jellegű felhasználásta, nem hogy a mobilnetet.
-
gabesz82
őstag
-
gabesz82
őstag
válasz
Szigma70 #37787 üzenetére
Ja nyilván, de akkor nincs értelme még a routeren is átküldeni, elég ha wifi hotspotnak beállítja a telót. Mobilnet (szinte mindegy melyik) nem igazán alkalmas ilyen magas tranzakciószámmal dolgozó alkalmazáshoz mint pl. a Fifa is. Egyébiránt az USB modemeket nem mindegyik router támogatja.
-
-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94 #37774 üzenetére
Dettó, mi településünkön sincs még digi, így hiába voltam múlt héten, nem adtak.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #37777 üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
Első picknél Bamba volt a legjobb, mellette meg 3 latino, na itt már kezdtem feladni. Erre a 2. pikk hasonlóan sz*r körítésben, de beadta a PSG-s páros után legjobban várt lapot Mendy személyében!
A csomagokat meghagyom holnapra.
Be tudnám építeni ebbe a csapatba úgy, hogy Witsel chemje megmaradjon vagy esélytelen? -
Szigma70
addikt
Bemész-hozod
Ha nem is erre, de nekem is az összes cuccba belement 2. kártyának
Én nem látok 1000Ft-ot, ingyenes
Amit te néztél az más, az a stickes cucc, ez mobil SIM rendes 06-50-es számmal
-
A guru
addikt
Sajnos jelenleg még csak ADSL net van itthon, ezért telenor hordozható wifit használok.
Speed az ilyen 50/40 körül van.szabykám leszel te még bannolva ezzel a stílussal.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70 #37770 üzenetére
Köszi!!!
Amit most néztem, ott már 1.000 havidíjat ír, az is ok.
Csak mondom a sávszél nem tetszik, mert a Telenorosról is ennyit mértem és lassú volt a game a wl-ben.
De érdekel a teszted, hátha.
Szabi: vidéken? Nem Pestről van szó nála.
Pesten én is 1000x inkább tolom kábelről, de olyan szinten van delayem, pláne rivben, hogy játszhatatlan. Nap közben a wl-ben is, csak késő este játszható nálam.
SZIGMA: hoppá!
Az viszont nem rossz és jobbat mértél, mint ami fent van a weboldalukon.
Na most már nagyon várom, hogy mit tesztelsz!!!
Boltban 1 nap alatt tudok átvenni ha jó, vagy rendelni kell?
-
Szigma70
addikt
A digi indítja a mobil szolgáltatását. Akinek van náluk előfizuja, az elhozhat tőlük tök ingyen 4db SIM-et. Egymásközt ingyen a duma-SMS, más irányba egyaránt 5Ft. És van hozzá 50 Giga net ingyen.
Ez a tesztidőszak. Utána lesz valami díj, de kb. számonként 1000 pénz. Én 3 hete használom, majd mindenhol tökéletes pesten, balcsin is ment, meg velencén is, de még nem 100% a lefedettség.
UI
Most lemértem, le 16, fel 9, sztem ez elég. ping 31, dortmundra
-
Szigma70
addikt
Szerintetek van olyan vicces az EA, hogy a swappos mid Ikon pakkból , mivel egész évben nem adott nekem semmit, engesztelésképp ad most egy Vieirát vagy egy Eusebiót?
Mert akkor kibaszom a PS-t az ablakon az tuti
@MdewC
Te is digis vagy nem? Én elhoztam tőlük 4 SIM-et, mert ingyen van,és van hozzá 50 Giga net. Ki is próbálom ma, hátha tényleg jobb, vagy legalább nekem csal
-
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit #37757 üzenetére
Nincs olyan nálam, mert nálam a valaha volt legokádékabb, leglassabb, legelcsaltabb, legirányítottabb az egész, 1 hete.
Én ezzel tolom most, de wl még messze van...
5
1
Press on
6/4
6/4
Balance4231
Guru mobil nettel tolja, esküszik rá, hogy jó a game play. Szerencsés gyermek na.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94 #37754 üzenetére
Nekem van már egy jó adag rare mega, prime player pakk stb, hátha csurran valami.
-
toxicjew
addikt
Marquinos és delort pp, pakkokbol semmi, hát nem is számítottam másra
-
Zimmi91
addikt
válasz
Jött 2 tots csodálkoztam is 89 kuka és 93as benitez
Legalább egy kis coin, hogy kitegyem az ultimate tots sbct
-
arpo04
őstag
válasz
Fifaisshit #37757 üzenetére
Vizilabda meccset jatszottal?
Most hogy vagy jatszhatnank is.
-
Fifaisshit
őstag
Nah akkor 3het utan bekapcsoltam ezt a szart .......
Nevetseges eredmenyek .....okadek egy fos lett ez a jatek....
7:5, 6:5 ide majd egy 8:6os vereseg ......Mdewc es guru kollega valami hasznalhato ct-t legyetek szivesek nekem ,nagyon koszi elore is
-
akooos
veterán
válasz
Mindegy, hogy ma vagy holnap nyílik a semmi nem?
-
Kristof_94
nagyúr
Csomagokat meghagyjátok holnapra?
-
s0p0q0r
aktív tag
Srácok aki teheti vegye meg Menat. Mindent coint megér. Akár subersubnak.
80k körül lehet fogni és a rating miatt nem lehet bukni a kártyán. -
törölt tag
Amúgy már vagy 5x kérdeztem, hogy melyik csíra gombbal lehet testtel lokni, de soha senki nem írt rá.
-
p0ty
aktív tag
2 kérdésem lenne
SBC-ben összeraktam egy csapatot 83 rating kellett, futbin szerint lemásoltam aztán kiakartam cserélni 2 lapot
kiakartam venni 84-82 lapot
és beakartam tenni 83-83 lapot
ez a csere után a csapat össz ratingje nem 83 volt hanem 82, ez hogy lehet?valamint holnap ultimate tots, lehet számítani hogy sokat nyitnak a játékosok és eltettek packokat?
-
Ragnar17
tag
Nagyon nagy vétek lenne Alex Telles-t rb-ben használni?
Feldobta pickben Mendy-t és nem tudtam otthhagyni, de rb-m amugy sincs untrade használható, de Telles-el kilehetne húzni még egy pozíciót, amire nem kellene költenem -
Yodamest
veterán
-
sz_abika
addikt
Na lassan kész a csapat hétvégére, remélem ez kihoz a gödörből, mert alaposan felforgattam...
Kitakarítottam klubot fullra (500k így délelőtt), ultimate TOTSra nem tudom még miből lesz majd player, de mindegyis. Koulibalyhoz kell még 90k, remélem az esti MM szerencsés lesz és a klubból (ahol már csak rare gold lapok maradtak) összejön a maradék. Ha nem, akkor kiszámoltam, hogy 145 quicksell lesz -
Yodamest
veterán
válasz
A guru #37720 üzenetére
nem viccelek
mármint mi a baj a statjaival a stamon kívül? futbinen tegyél rá egy shadow-t és nézd meg részletesen, baromi jó. Lenne egy 80-as stamja már tenném is a csapatba. Meg persze az árát is figyeld mellé, ne 1 millás védőkkel vesd össze. Úgy nézd, hogy gyakorlatilag ingyen van. Ezen az áron csak 80 staminával adná.
-
Ragnar17
tag
Valaki próbálta már ezt a Thiago Mendes gyereket? Meguntam a Ballack-omat, valahogy nem az igazi :/ kipróbálnék mást..CDM-be menne.
-
freddyadu
senior tag
Nnnnnaaaaa.....
Atal..... -
törölt tag
válasz
LedyGyuszi #37730 üzenetére
-
MdewC
nagyúr
válasz
Nagy961127 #37222 üzenetére
Akkor inkább Maldini, Vieira, Eusebio, Pelé, ilyesmit javaslok mint Moore.
-
törölt tag
Rajottem kezdőként hogy érdemes fifazni.
Van 350 meccsem kb, 24 es szintű vagyok, de fogalmam nincs sokmindenrol. Nálam a szerelés az az automata kovetes, plusz odalepes néha. Magasan indítani? Testtel lokni? Fogalmam nincs hogy kell, nem is érdekel.
Offline dolgokat kár tolni, alig adnak valamit.
Division Rivalsban div 10es vagyok, 0 rating pont. Ha valami erősebb ellent kapok ikonokkal, 90 pluszos játékosokkal verek 3 öngólt és csumi.
Squad B. - ben meg profi szinten hozom a napi meccseket. Így vannak elég jó rewardok csütörtökön és hétfőn. -
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi #37725 üzenetére
Gondolkodtam veszek fifa pontot es nyitok parat. Aztan vettem sort, ami azert jo mert jo!
-
LedyGyuszi
addikt
Marqinhos, Lopez
pakkokat eltettem holnapra. így megint összegyűlik vagy 50 pakkocska -
Sasa22
tag
Mena Cavani pick..
Valaki màkolta be Neymart vagy Mbappet? -
p0ty
aktív tag
22win GOLD1
pick: Mena, Thauvin (ratingben jó ha már beépíteni nem tudom)
2db 100k csomag
elsőben 83 Lucas Leiva a legnagyobb
másodikban 82 még Board se..így a Vieirat fix nem tudom megcsinálni.. nevetséges 1 winnel maradok le elite3ról és ilyeneket kapok -
Yodamest
veterán
válasz
etaclan1984 #37715 üzenetére
Várd ki a végét, majd amikor ellened még a 105. percben is befutja a leggyorsabb támadódat.
Igazából tesztelni kéne, lehet simán lehozza a meccset így is, a stamon kívül meg baromi jó statjai vannak, szigorúan shadow lappal.
-
A guru
addikt
Militao, VDS out, Ramos, Courtois in.
[kép] -
Zimmi91
addikt
válasz
etaclan1984 #37715 üzenetére
Az a 40-es stamina nagyon meleg, 25. percben már cserét kér vagy mi a csöcs?
-
thebigK
addikt
igy jatszom ingame, Izzo 8, mindenki mas 10 chem. 300k-bol lehet erdemi valtoztatast eszkozolni?
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94 #37709 üzenetére
Mi is, nem is rosszból írtam, csak emlékeztettelek.
-
KaksziLajos
senior tag
Két 94-es: Verratti, Mena. Végülis 2 embert raktam volna be talán, Mbappet, Neymart, szóval sok esélyem nem volt használhatót nyitni. Ez a Mena viszont jó kis csere lesz.
-
Edgar2621
őstag
A munkámban szinte nap mint nap gyártom én is az ilyen bullshitet a főnököknek. Mindegy hogy multi vagy állami cég, mindenhol ez megy. Mindenáron megvédeni még az utolsó utáni pillanatban is az álláspontot, turpisságot. Csak az EA nem akarja beismerni azt hogy ez szerencsejátékot, ahol SEMMIT nem kapsz a pénzedért cserébe. Jöhetnek itt a hülyeségekkel de máshol kapsz érte valamit és nem is okoz függőséget.
-
Edgar2621
őstag
válasz
KaksziLajos #37672 üzenetére
Köszönöm srácok(Neked is dejvid8, megvárom a vasárnap esti nyitásokat és attól függően indulok majd el. Reménykedek benne hogy lesz egy-két lap amelyik köré lehet építeni és az egyből megkönnyítené a helyzetet.
-
thebigK
addikt
Playerpick gold2 Thauvin es Lalaaaaaaa wohooo
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest