Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hazli17
aktív tag
válasz
thebigK #37966 üzenetére
Milyen neted van?
Nekem thomeos, Nálam is volt hasonló. Ott az volt, hogy a thomenál volt valami frissítés és a routher nem tudta magát lefrissíteni, ezért időközönként szétdobott a net, pedig a kapcsolat nem szakadt meg, de a játékból mégis kidobott.
Aztán betelefonáltam és bentről ráküldték a frissítést, azóta jó.
Szóval lehet, hogy nálad is hasonló. Egy telefonálást megér -
ali75
aktív tag
Szerintetek ez a tots Fekir esetleg ? Vagy csak sbc töltelék?
-
thebigK
addikt
Megint vezetesnel basz ki ez a szemetlada, ez mar hihetetlen....undorito egy ceg ez.
-
Readonly2
tag
válasz
A guru #37952 üzenetére
Igazad van, hogy gyakorolni kell, nem mondtam egy szóval sem az ellenkezőjét . Én sem tudok minden cselt, van mondjuk 10 amit stabilan tudok igyekszem újabbakat beépíteni szép lassan. Azt viszont neked is el kell fogandnod, a játék most szar. Nem fejlődött mindenki akkorát , hogy hirtelen ilyen 8 győzelmekkel érjek el kevesebbet. Főleg amikor látod , hogy gyengébb ver meg mert a 2 lövése bemegy (nem ziccer ) neked meg Eusebio/Fb Zlatan és társai nem képesek a kaput eltalálni .
Az életben igazságos előrejutást meg majd megtanulod a magad karán40 éves vagyok , vezető beosztásban szóval nem megkeseredésből mondom : véletlenül sem igazságos a való világ
-
sz_abika
addikt
Délelőtt en mar ezt megtettem, ki volt adva parancsba.
Közben befejeztem: szombat este 7kor még W12 L3, ma ebédre W17 L13. Ebből 4-5 vereseget tudok elismerni, a masik fele akkora bullshit, h csak mémekkel tudnám kifejezni magam. De addig is:
#nokrokett #nonado #nomakeup
-
p0ty
aktív tag
PC platformon Cronvellt felhasználó megtalálható a fórumon?
-
Readonly2
tag
Gyerekek!!!!
Most tényleg emiatt a szar miatt öljük egymást ?
Guru: mindenki elismeri a tudásodat elit a Wlben az tényleg nem semmi. Te pedig fogadd el lecci vannak akik fix Gold 3/ Gold 2-őt érnek el. Minden WL-en. Nem vagyunk prok, de kutyautoek se. Na amikor egymás után 20-30 hétvégén eléred ezt , majd a silver 1 is az utolsó meccsen jön össze akkor lehet nem csak a userben van a baj. Mindenkinek a saját szintjén vannak meg a problemai, 2500skill ponton kb sose leszek, csak élvezni akarom, de Bem hagyjak . 10 ziccert kihagyok az ember meg beadásbol erintes nélkül gólt ver és nem szöglet ... tots Ederson véd ... -
sz_abika
addikt
válasz
Szigma70 #37937 üzenetére
Nekem is ez jött le, de azert 1X évesen nem is baj ha lelkes még az ember., meg vannak tervei... Valaha nekem is voltak
Viszont ha gold3 a valóság kroki meg tornado nelkul, akkor még tul is teljesitem az elvarasokat. Egyiknek a gombkombinaciojat se tudom a masio meg 5-ből 1, a tobbi 4 labdavesztes, szóval nem használom. En undorito focival es kijatszott helyzetekkel dolgozom, nem jatekmechanikai hibakkal. Na jo a long post cross az ide tartozik de azt mar fifa 19 es Ibra előtt is toltam
-
A guru
addikt
válasz
szabyka95 #37938 üzenetére
Dehogy tudnám, kroketta nélkül jó ha 10 win összejonne.
Szigma te meg öreg. Na és?
Őrület milyen végletekben gondolkodtok, néhány embernek itt kicsit tükörbe kéne néznie, mielőtt a játékot szapulja 0-24-ben.Belém lehet állni nyugodtan, nem érdekel, de ez a szánalmas nyavajgás minden héten baromi lehangoló, főleg úgy, hogy az ilyen kommentek 90%-a a gyakorlat és tudás hiánya miatt van. Sajnos pont kapóra jön, hogy egy bughalmaz a játék.
No offense, de ez már átlépte a kereteket.
-
MdewC
nagyúr
-
gabesz82
őstag
Mondom leülök szombat este wlezni... Ühüm, 11/8 winnel állok, meg 4 doboz sörrel minuszban. Mindig úgy ülök le játszani, hogy na most végre kikapcs kicsit, de ez... Hát ez egyre gázabb. Jobbra húzom a kart és passz erre hátraba..a az utolsó védőmhöz, kiugratásnál nyomom a gombot vár 2 mp-et perszr már lesen is van, etc, etc... Tényleg arra vagyok kíváncsi hogy aki neadjisten 30-0t csinál az hány doboz xanaxot rág el közben?
-
thebigK
addikt
Nem valtozik ez a szenny ceg soha bazdmeg, 3-0ra megyek felidoben, gyerek kilep, your match under review es vereseget kapok. A kurva anyad.
-
sz_abika
addikt
válasz
sz_abika #37911 üzenetére
Hát ahogy látom mindegy kiholmivelesmikor - a legelső WL eredményhez képest ha sünt szarsz se fogsz 2 osztállyal feljebb lépni. 20/14, azota 3 vereseg, megint nem lesz meg a G1. Olyan csapatok ellen játszom hogy a hitelkartyam hallom ahogy nyel egy nagyot ijedtében. Olyan a WL mint az élet - igy vagy ugy, de elobbutobb a helyedre kerülsz, nincs kiut belőle
-
Edgar2621
őstag
válasz
arpo04 #37926 üzenetére
Persze a community is szörnyű, de túlságosan sokan vannak akik éltetik ezt a rendszert. Nem tudom hogy milyen arányban képviseltetik magukat a korosztályok a Fifa communityn belül, de néha úgy tűnik mintha mindenki 12 éves lenne. Nem tudom miért alakult ez így, de így van. És igazad van az összetartás nuku, mindenki sír hogy nem jó a játék, de már rendeli elő a játékot és azon agyal milyen csapattal indítson, mennyi Fifa pontot vegyen, mennyit időt tud majd kereskedni, mibe fektessen stb. Ezért mondom azt hogy az EA nagyon ügyes cég, le a kalappal, de amit szigorúan focis játékként letesznek az asztalra az nem képvisel túl magas minőséget. De ugye nekik nem is ez a dolguk. Ha arra lenne szükség biztos vagyok benne hogy a problémák 99%-át eltüntetnék 1, maximum 2 év alatt. De jelenleg nincs erre szükség, ezért bízik még a jogi szabályozásban, másban szerintem nem igazán lehet, magától nem áll át a cég egy új üzleti modellre.
-
Gatho87
tag
Valaki segítsen már , hogy kell védekezni??? 7 győzelmet tudtam összekaparni wl-ben..4231 ben játszom..alig tudom néha a kapu elé kerülni..az ellen mindenbe beleér ,minden indításomat elveszi..nyílván mindig nála marad és oda pattan hozzá..ha én véletlen elveszek vmit vagy beleérek visszapattan hozzá és a kapu előtt is ez van..ha kapura lövök akkor is mindig kapufa..vagy ha szalad csak szaladok mellette vagy mögötte nyomom a szerelést és semmi..meg a másik ha passzolok és nyomom a fedezést mindig kirúgják a hátam mögül én meg nem tudok ilyet ..meg persze azonnal szerelnek én pedig azt sem tudom...mit kell nyomni??? Mit csinálok rosszul? Milyen taktika kell a játékosoknak??
-
arpo04
őstag
válasz
Edgar2621 #37918 üzenetére
Az a baj a fifa kozosseg mindent is elvisel. BFV-nel voltak hasonloak megjelenes elott, trailer nem tetszett a jatekosok nagy szazalekanak. Majd jott egy nagyon rossz reagalas, aminek az eredmenye az elorendelesek visszamondasa. Majd az illeto repult is rovid uton...
Meg nincs osszefogas a jatekosoknal, addig megtehetnek barmit. De felhozhatnam Swifty peldajat is, akit bannoltak jogosan. (bar o csak bebizonyitotta hulyeseget beszelnek) Majd mikor az automatikus elofizeteseket visszamondta tobb ezer user, meggondoltak magukat. -
Hazli17
aktív tag
válasz
Meghivott #37915 üzenetére
Én abszolút pozitívan állok hozzá, megpróbálom élvezni, cselezni, nyerni, de rettenetesen csalódott vagyok most pl. Az idegeskedést el tudtam engedni, de rendesen annyira abszurd dolgokbtörténnek, hogy már majdnem elsírtam magam a tehetetlenségtől, hogy hiába csinálok bármit, akkot is kibaszik velem ez a fostartály...
Sima gold aubameyang mesterhármas, gold kepa egy félisten a kapuba.. Minek akkor egész évben játszani, görcsölni a jobb eredményekért, új playerekért, ha úgyis kiegyenlíti a csapatokat, illetve lehetetlenné teszi a góllövést, az ellen meg elmegy egyszer a kapuig és az gól..
-
Edgar2621
őstag
Jó akkor mégiscsak meghívlak egy valamire.
Amúgy is évek óta téma a topicsörözés(tópikcsörözés, ha már megy az Instagram- mánia), valamikor a nyáron össze kellene ülni.
Szigma70 és MdewC: egyértelműen így van, tudja egy ekkora cég hogy mit miért csinál(még akkor is ha nem minden húzásuk jön be). Tudják ők hogy milyen a játék(nyilván náluk jobban senki), de az egyenlet végén szép kerek szám van a sok sirám ellenére, úgyhogy amíg így van olyan nagy változások nem várhatóak. Ezért remélem hogy ezentúl csak kozmetikai cuccokat lehet majd venni, ingame előny ne származhasson belőle.
-
Meghivott
addikt
Élvezi még valaki a játékot?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Edgar2621 #37912 üzenetére
Nem vagyok harapós.
Csak helyre teszem ha félre értenek.
A témája profi, ezeket kell javítani.
Egy promó videónak is elmenne.
Várom mi valósul meg belőle.
Szigma: nem írtam le, nem akartam, hogy bele legyen kötve, de ugyan ez átfutott az agyamon.
(Minél többször megnézem, annál jobban elhiszem, hogy így lesz.)
Ha független, akkor pedig 100%-ban ezt várjuk. Hozzáteszem évek óta, de eddig távolodtunk ettől nem közeledtünk.
-
Szigma70
addikt
válasz
Edgar2621 #37912 üzenetére
Vagy egyszerűen csak jobb ellenőrzött keretek közt, ellenőrzött emberekkel kiengedtetni a gőzt
Egy ekkora cégnek mindenre van stratégiája, itt semmi nem történik spontán, ellenőrzés nélkül.
És igen, még az ilyen "igazságot a népnek" videók is lehetnek egy ilyen strategia részei.
Az üzletben, marketingben, jogi perekben ez bevett szokásÉn is csipem Borast
-
Edgar2621
őstag
Nem mondtál ilyet, pont ezért írtam hogy nem az, értelmes srác szerintem. Az más kérdés hogy jól megfizetik, de ettől még bedobta a legfontosabb témákat. És ez még akkor is nagy dolog ha előre leegyeztette az EA-jel.
Úgy látom a Fifa problémák harapósabbá tettek az elmúlt időszakban, no offense tudod. -
sz_abika
addikt
Kezd gyanus lenni h hétvégén az Ultimate tots miatt elomaszott mindenki a barlangbol. 8/1el állok, a srac akitol kikaptam 60.percben rugott először a kapumra, aztan még 2t es igy lett kaptam ki 2-3ra.erosen bele volt nyulva a masodik félidőben. Ennek ellenere irrealisan jol állok, mintha mindenki elfelejtetg volna focizni
-
p0ty
aktív tag
előző héten 20win 4 lose volt a kezdés most 8win 4 lose pedig megjött a Vieira, de nem tudom irányítani a játékosaim..
ball roll, heel to heel, lövőcsel aztán csak kocogunk előre.. zöld lövések lófasz szenved az ember a laggal, mert nyomom a passzt és 2-őt tol a játékosom majd utána passzol.. nevetséges -
Digestive
veterán
válasz
gabigyerek #37902 üzenetére
Ebbe beleszámít az sbcből kirakott ikon is?
-
gabigyerek
senior tag
9 jatekossal akit nem vettél kell nyerni 4 rivals meccset asszem. Weekly object
-
szabyka95
őstag
válasz
gabigyerek #37900 üzenetére
Mire fel ajandek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest