Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
TOTS Emre Can ára miért indult el felfelé? Tegnap előtt még 340-ért vettem, már 420-ért megy...
-
Yodamest
veterán
hát nemtudom nekem Stegen teljesen jól véd, aki ellen meg utálok játszani az Ederson, aki szintén csak 188 magas, de egész egyszerűen nem hatol át a labda a gólvonalon ha ő a kapuban van.
Szerintem ez valahogy úgy van inkább, hogy a magasság csak a divingnél számít, tehát egy csavart labdát jobban elér egy magas kapus, ez alap, látjuk Courtoisnál si akinek NEM lehet finess gólt lőni. Viszont vannak traitek is, amik szintén sokat segítenek a védésben, Ter Stegennek a következők: Rushes out of goal
Comes For Crosses, Saves with Feet. Azért ezek is sokat számítanak. -
Jamesford
csendes tag
https://player.hu/sport-3/oriasi-eredmeny-egy-magyar-fifa-jatekostol-leigazolta-az-ajax/
-
dejvid8
őstag
válasz
Fifaisshit #37093 üzenetére
Igen, tudom, jó régen már.
Jó volt, de a 3* az 3* sajnos. Bár ha kinyitom, nem panaszkodom -
p0ty
aktív tag
válasz
Fifaisshit #37088 üzenetére
h-h már kint van? vagy ez most mi ?
-
dejvid8
őstag
válasz
Nem semmi!
Nagy kár a 3* WF-ért.
-
szabyka95
őstag
válasz
A tobbi tots hol van?
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #37067 üzenetére
Szvsz 190 cm alatt értelmezhetetlenek a kapusok a játékban.
Illetve sima IF De Gea bugos sztem, idén a legjobb, akit próbáltam.
Courtois sima/kék
De Gea sima
sbc Casillas
Neuer sima/kék (játék elején best volt, de pár patch után más volt jobb)
Donna IF-ek
moments Yashin
mid VDS
tots Donna kimaradt és ki is fog -
kicsi89
csendes tag
Jól indul ez a WL is.Első meccs 5x drágább ellenfél ellen vezetek 2:1-re, 82. perc és EA szerver hibával kidobott a játék, és természetesen elkönyveli vereségnek. VICC!
-
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi #37080 üzenetére
Jo hogy mondod... igy velemenyt irhatnal majd. Addig nem varialok a vedelmen.
Mas: Ha valaki meg gyorsan coint akar szerezni, par ora alatt 200-300k ossze tud szedni. Jonas-t 2-3k korul hozom el es 7k-ba viszik egybol. Ma meg nem volt idom ra de tegnap 40 eladtam kb
-
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi #37078 üzenetére
Jol van kotekedj meg
Jobb mint Neuer, nalam legalabbis. Donnarummat meg lehet kiprobalom ha ugy is jott egy. Csak ott meg a vedelmet kell varialnom es Danny big pelo nagyon jo a szelen. Harmadik labaval mindenhova oda er
Sima Neuer volt nalam tobb mint 600 meccset, viszont az is lehet - azert erzem jobbnak mivel a vedelem es a szurok is cserelodtek.... -
Yodamest
veterán
válasz
etaclan1984 #37071 üzenetére
majdnem
Arpo04 kollégára értettem, azt írta stabilabb mint Neuer.
-
Sickboy25
addikt
válasz
etaclan1984 #37071 üzenetére
ez mekkora
-
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi #37072 üzenetére
Balga belga? Hat lapos liveseket eleg rendesen kapja, mint irl Messitol a ket koteny
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi #37067 üzenetére
Pont feletted dicsérték. Amúgy előtte Neuert haszáltam ő is jó volt, megmondom őszintén semmi különbséget nem érzek közöttük, max annyit, hogy Stegen jobb a kirúgásoknál.
De hát kinek mi, sok mindentől függhet hogy valakinek ki jön be, meg ki nem, mindenki másképp játszik. (mióta fejlesztettem a taktikámon pl. távoli lövéseket elég ritkán kapok, csavartakat meg egyáltalán nem, max közelieket kell védenie a kapusomnak)
-
Yodamest
veterán
Fifa 20 újdonságokhoz mit szóltok?
Jól hangzik ami itt le van írva, sokszor elhangzik a realisztikus kifejezés, lehet próbálnak afelé elmozdulni? Szabadrúgásokat nem is baj, hogy átdolgozzák, nagyon unalmas, hogy szinte mindenki csak a legurításokat tolja, miközben a valóságban 25-ön belülről sőt néha távolabbról is instant rácsűrik.
-
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi #37064 üzenetére
Ha nem lenne kék Ter Stegen nem mondanám megy hogy egy 90ezres van a kapuban
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
arpo04 #37066 üzenetére
narancs Nójer basicon
törpe Sommer meg már sértő, hogy egyáltalán felmerült
(#37065) Yodamest:
pl. úgy hogy 187 centi és használtam is. ráadásul nem csak én, hanem az ismerősi körömben szinte mindenki kipróbálta és a fórumokon se dícsérik...
1 v1 ben meg megfelelő gomb nyomással szinte bármelyik jegyzettebb kapus képes a bravúrra... -
arpo04
őstag
válasz
Sokaig Neuer vedett nalam es hat eleg sokat bakizott. Ter Stegen stabilabb. Sommer is volt de vele se voltam maximalisan megelegedve. Tavalyi 92 Begovic vitt mindent...
-
Yodamest
veterán
válasz
de ezt hogy mondod meg? mármint nemtudom én nem veszem észre, hogy hibázna vagy miatta lenne gól a gól. Sőt 1v1-be hatalmasakat szokott menteni, nem egyszer húzott már ki a pácból és nagyon jók a kirúgásai is kontrákhoz.
-
Yodamest
veterán
Én Dunnarummát és Izzot pörgettem ki, pont mennek is a csapatomba, egyből be is lettek építve.
Most azért jól mutat a 2 csapatomban a 2 piros TOTS kapus, egyikben 95 Dunnarumma véd, a másikban meg 93 Ter Stegen. Kurvajó mindkettő egyébként. (ahogyan az várható is tőlük)
Azért milyen kár, hogy Perisicnek nem volt jó szezonja, azért egy TOTS verziót megnéztem volna belőle, elfért volna a csapatban.
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #37059 üzenetére
Egy atlag klubbol kirakhato 50k raforditassal... Es az SBCk szerintn94es lap, több nem is kell
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94 #37059 üzenetére
Kiprobaltam de csak egy meccsen. Az jatekba se erzodik, hogy annyi lenne. Zapata kozelebe se er, Lewa most is a kezdo st. Lehet nem olyan furge, de vele barmilyen szogbol merek loni.
-
arpo04
őstag
Tots Icardit probalta valaki? Kb 20k-bol kijott igy megcsinaltam. Ot sose probaltam mivel alacsony es nem szeretem a torpe jatekosokat in game.
-
dejvid8
őstag
válasz
Szigma70 #37054 üzenetére
Tökéletes!
Csak Baby? Ne viccelj, Eusebio-ból nincs "csak". Neki mindegyik lapja nagyon-nagyon b*szó. Csak a Prime még jobban, mint a baby.Az is jó, ha kijön, van rá zsé, miért ne. End-game player, nem vesztesz vele ha kirakod. És még próbára is teheted az újonnan előkerülő szerencsédet.
-
dejvid8
őstag
válasz
Szigma70 #37051 üzenetére
Azt kell kihoznod amit fentebb írt a Főnök, én is erre gondoltam.
Mertens-t szeirntem ne csináld meg, egy az egyben Gomez (elég 1 nagyon alacsony player), és Mertens baromi drága, nem ér annyit.Nézd meg azt is, hogy Son 8 chemre kijjönne e? Szerintem simán elég az neki, ha máshogy nem lehet.
-
Szigma70
addikt
válasz
dejvid8 #37045 üzenetére
Lecserélnéd rá középső Nedvedet vagy 89es Son-t?
Ha eladom Pavelt, meg Bestet, veszek egy Pelé t, akkor Gomez, Pele, Son CAM sor nem is lenne rossz, előttük CRel
De sztem Son miatt nem lehet kihozniIgy, hogy nem lehet játszani, elbukom az olasz aszisztos TOTS lapot. Még 2 asziszt hiányzott volna
-
Szigma70
addikt
Milyen ez a Gomez?
Ő jött pikbű -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #37040 üzenetére
Az igazság az, hogy ebben benne volt, hogy a családot levittem vidékre.
Havonta 1x lent vannak pár napot a nagyinál.
Meló? Az amúgy rugalmas, csak ma így alakult.
Szigma: idén játszottunk egyáltalán?
Sztem még nem jött össze nem? Vagy rosszul emlékszem?
-
Kristof_94
nagyúr
Ha nem titok mit melózol, ami ennyire elhúzódik?
Amúgy ez az utolsó előtti wl, aminek nagyobb tétje van. Nyilván ezután még pár hétig lesznek tots pikkek, de utána leáldozott. Mondjuk az ultimate érdekes lesz, tuti raknak be pár kapust, hogy ne legyen könnyű jót nyitni.
Szóval most kell megnyomni a WL-t, úgy érzem hogy most lehet esélyem előrébb jutni. A rivalsban pár pont híján megvan az 1800, közel a div 1 is. Tegnap este nagyon szárnyaltam, hátha a hétvégén is meglesz a jó forma. -
MdewC
nagyúr
Meló indult ma 7:00, érkezés 22:15. 😎
Sikeres hosszú nap, go pihí.
Zárójel (aki ma még szertne kikapni PS4-en, az írjon.)
-
Meghivott
addikt
Ezüst heti: a 37. sorsolásból lett meccs. Előtte mindenki kilépett. Ezzel kéne vmit csinálni.
-
gabigyerek
senior tag
Elég friss az élmény így kicsit csalódottan írok. 1 db mérkőzést kellene nyernem 1 db spanyol asszisztal a tots suso laphoz. 17:30 óta most állt le.
Gyerekek...ami szintű szopást én most végig éltem azt még ebben a szériaban soha. Sima gold csapatokat kaptam szinte végig. De olyan szinten le voltam nerfelve hogy vicc. Az hogy egy gold carvajal az egesz meccsen de még a 90 ik percben is labdával lefutja a frissen behozott gomezem az elmondhat mindent. Full letámadás és kb nem tudok passzolni. Átvenni. Semmit. A vedőim nem bírnak 3 méternel kozelebb menni a labdáshoz. Ha szerelésre nyomok kifordulnak. Egyik meccsen 7 db kapufát rúgtam. Az egyiket 11 esbol. Sima gold williams háttal 25 ről kitekeri a ficakot. 5 méterről üres kalura Ibra dupla! lécet rúg...
Én ezennel ezt a részt befejezettnek nyilvánítom és megkezdem a nyári vagy végleges szünetet. -
törölt tag
válasz
Kristof_94 #37024 üzenetére
"Valami 20% esély van rá, hogy mind a kettő tots legyen a csomagban."
De ez gondolom úgy jött ki, mintha mindegyik lapra egyforma esélyek lennének. Szerintem 10-ből 9-szer ott is csak 84 alatti gold lesz benne.
-
zadir1
tag
Hali! Tudja valaki, mikor fog bekerülni EA Acess-be (xbox) a Fifa 19?
-
Kristof_94
nagyúr
Ha lesz ligue 1 upgrade SBC nem tudom, hogy oldják majd meg. Redditen olvastam egy bejegyzést ezzel kapcsolatban. Szóval, elvileg a 81 feletti arany lapok közül ugye 23 tots lesz és csak 21 lesz, ami nem. Valami 20% esély van rá, hogy mind a kettő tots legyen a csomagban. Tuti valamit alakítanak majd rajta, ennyire nem hülyék. Lehet, hogy 81 alattiak is lehetnek majd, vagy csak 1db arany lapot kapsz, stb. Az is lehet, hogy nem adják ki az sbc-t.
-
toxicjew
addikt
Ilicic és izzo pp, nem rossz, legalább nagy rstingesek ha már használhatót nem adott. Packok dobtak egy 86 meg 84es ifet, meg mindenki kedvencét lazzarit
lehet még kéne célozni best sbcjet így a legvégén, zárás képpen.
-
Mrguba
őstag
válasz
Fifaisshit #37018 üzenetére
A fifa 19 az elso amit az eleje ota jatszok...a 18 at tavaly juniusban vettem meg...szoval meg nem lattam
De ehez milyen kovetelmenyek szoktak lenni? -
thebigK
addikt
Jatszik valaki 4-1-2-1-2 szuket? A cdm rendszeresen a kapu elott futkoz, golt akar rugni, stay back utasitassal, masnal nem? Mondjuk ma egy meccsen pont megmentette a seggem Militao, de akkoris...
-
Mrguba
őstag
Sracok ez az ULTIMATE TOTS ez mi lesz?
En meg nem lattam ilyet...
Es milyen feltetelek lesznek bele kb es mit lehet belole kapni? -
Gaborz1
senior tag
Hozzám van Persie és Blind jött a 2 pickből.
Persie mellől Fabian vagy Luuk De Jong lehetett volna.
Blind mellett pedig Piatek és Correa volt.Hát nem vagyok most sem elájulva a pickektől.
A pakkokat majd este 7 utan nyitom a Marquee Matchup-ok kirakása után.Múlt héten egész jól dobált ilyenkor.
-
Yodamest
veterán
válasz
secular #37004 üzenetére
Labdaátvétel előtt ha nyomva tartod a L2-t akkor finomaban veszi le a játékos, nem pattan úgy el. Ezt nem csak a magas labdáknál, de a lapos passzoknál is lehet és érdemes sokszor használni.
Draftot hagyd a fenébe, talán a 20-ban megcsinálják olyanra, hogy meg is érje azt a módot játszani.
-
sz_abika
addikt
Komolyan mondom tényleg...
Tok jo az uj tamadosor. 3 meccs. 0 gól. 13 kapott. #MiafaszvanAz eddig szuperül működő 4-2-2-2 semmit nem ad hozzá.
-
secular
tag
Valamint lenne SBC-s kérdésem is felétek.
- Érdemes a liga építéseket csinálni? Elkezdtem a japánt gondolván h olcsójátékosok lesznek benne, de nem tudom igazából érdemes-e
- valamint elkezdtem a basic sbc-t is csinálni viszont ahol elakadok, felcsapom a netet, de hiába veszem meg azokat a játékosokat nem érik el a kívánt eredményeket, általában a chemistery nem lesz megfelelő.+1 Online Draft: Nos vagy 3x neki futottam, egyszer sem sikerült nyernem. Néha dob egy tokent és újra tudom kezdeni ingyen, viszont nekem még a játékosaim bőven pl 50e alatt vannak, szóval már egy jobb játékos árát elpazaroltam erre. Érdemes ezt erőltetnem, vagy ehhez magasabb szintű játéktudás kellene?
-
secular
tag
válasz
gabigyerek #37006 üzenetére
De 10ből-9x ilyen ellenfélel találkozom, most a silveres meccseken. Kb ugyan azzal a módszerrel játszanak, nincsenek beívelt labdák, semmi, kizárólag passzolgat, de valamilyen olyan módon, hogy konkrétan 20 meccs kellet hozzá, hogy megtanuljak ellenük olyannyira játszani h 1-2 gólokat tudjanak csak lőni, ne adj isten 1-2 meccset nyerni. Ennyire ellepték a top játékosok a neres miatt a single online-t?
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
szabyka95 #37005 üzenetére
Piacról venném mindkettőt. Igazából annyi a helyzet, hogy van némi coinom, és valahol fejleszteném a csapatot, de a lehetőségek végesek.
Hátul Hierrot lehetne cserélni.
Kp-m végleges.
Elől egy hely szabad még. Oda 91-es Pelé, 91-es Ronaldinho az esélyes. Vagy jövő csütörtökön baby Eusébio. Eusébio nagyon jó, használtam, a masik kettő lutri.
Ennyi a helyzet.
Kellemes gondok. -
szabyka95
őstag
válasz
KaksziLajos #37003 üzenetére
Attol fugg, ha mar nem akarsz tob ikont kirak i de klubbol kijon akkor blanc, ha piacrol veszed oket akkor maldini
-
secular
tag
Az egyébként mitől van, hogy ha már mellettem van az ellen csinálhatok bármit elveszi.
Fordított esetben pedig kb 20x kell lenyomnom a kört, mire talán taszítok rajta akkorát, hogy legalább lassítsak rajta.
A tűpontos félpályás passzokról nem is beszélek amivel 1 passzal félpályát nyer rajtam, és úgy veszi át h el se pattan tőle. -
KaksziLajos
senior tag
Prime Maldini vagy Moments Blanc?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest